GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
7 Mayıs 2018 Pazartesi 20:40

Aday listesinde yer alan Kadın Kolları Genel Başkan'ından şaşırtan açıklama: İzmir aklımda yok!

Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse İzmir’den milletvekili aday adayları listesinde yer alması sonrasında yaptığı açıklamada, “Öyle bir şey yok. Daha genel başkanla konuşmadım. İzmir aklımda yok açıkçası. Başka bir Fatma Köse mi, onu da bilmiyorum. Daha listelere bakmadım” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) milletvekili aday adaylıkları noktasında başvuru süreci tamamlandı. İzmir’den milletvekili aday listesine girmek için toplam 106 kişi müracaatta bulundu.

Dikkat çeken isimler arasında Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse de yer aldı. Köse aday adaylığı noktasında açıklama yaptı.

İZMİR AKLIMDA YOK AÇIKÇASI
Egedesonsöz’e konuşan Köse, “Öyle bir şey yok. Ben daha genel başkan ile görüşeceğim. Böyle bir şey genel başkanla görüşmeden nasıl olsun? Hem İzmir hem milletvekili aday adayı olma noktasında daha genel başkanla konuşmadım. İzmir aklımda yok açıkçası. Genel başkan bana ne derse ben ona göre yol alacağım. Olma derse olmayacağım, ol derse artık nereden gösterirse oradan aday olacağım.  Konumum nedeniyle genel başkanla konuşmadan bir şey yapmam. Başka bir Fatma Köse mi onu da bilmiyorum. Daha listelere bakmadım” dedi.