GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
29 Nisan 2021 Perşembe 15:16

Açılalı 1 ay olmuştu: 'Bari tadilatını düzgün yap, dişimizi kıralım'

Gaziemir Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Uğur İnan Atmaca, Belediye Başkanı Halil Arda’nın 27 Mart tarihinde açılışını yaptığı ilçe stadının güncel görüntülerini paylaşarak  “Saha zaten bu durumdaydı, yüzbinlerce lira harcamasaydınız keşke! Yeni bir saha yapamıyorsun, bari tadilatını düzgün yap, dişimizi kıralım. İşiniz gücünüz reklam!” dedi.

EGEDESONSÖZ- Gaziemir Belediyesi, Gaziemir’de bulunan ilçe stadının yenilemesini yaparak 27 Mart tarihinde açılış gerçekleştirmişti. 

Açılışa katılan Gaziemir Belediyesi Başkanı Halil Arda ise statla ilgili, “Bugün Gaziemir olarak nefes aldığımız, spor yaptığımız en güzel tesislerimizden İlçe Stadımızın yenilenen yüzüyle açılışını gerçekleştirdik. İlçe Stadımız artık Gaziemirlilere emanet” demişti.

İŞİNİZ GÜCÜNÜZ REKLAM!
Gaziemir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Uğur İnan Atmaca, ise açılıştan 1 ay geçmesinin ardından sosyal medya hesabından stadın son durumu ile ilgili fotoğraflar paylaştı.

Görüntülerde, stadın çevresinde bulunan yürüyüş alanında zemininde bulunan kaplamalardaki hasar dikkat çekerken, konuyla ilgili açıklama yapan Atmaca, “Başkan Arda’nın anlı şanlı törenlerle açılışını yaptığı sahanın yenilenen zemin kaplamaları 1 ayda bu duruma geldi. Saha zaten bu durumdaydı, yüzbinlerce lira harcamasaydınız keşke! Yeni bir saha yapamıyorsun, bari tadilatını düzgün yap, dişimizi kıralım. İşiniz gücünüz reklam!” dedi..

27 Mart tarihinde yapılan açılışın afiş görüntülerini de paylaşan Atmaca, “Şov ve reklam konusunda üstünüze yok!” ifadelerini kullandı.