GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
9 Mayıs 2023 Salı 20:02

AK Partililer ve CHP'liler arasında arbede!

Gaziantep'in tarihi Balıklı Parkı'nda Ak Partili Ve CHP'li gençlik kolları üyeleri kavga etti.

Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde seçim çalışması yapan AK Partililer ile CHP'liler arasında çıkan gerginlik kısa sürede kavgaya dönüştü. Polisin müdahale ettiği kavga kameralara yansıdı. Bazı vatandaşların araya girerek kavgayı engellemeye çalıştığı görüldü. 

Tarafların karşılıklı olarak birbirini suçladığı kavgayla ilgili çeşitli basın organlarının geçtiği bilgiler şöyle;

Halk TV: Kavgada göre 4 kişi yaralandı

Halk TV'nin aktardığına göre AK Parti ve CHP'li grup arasındaki kavgada göre 4 kişi yaralandı.

AA: Kavgada 2 kişi yaralandı bir kişi gözaltına alındı
Anadolu Ajansı'na (AA) göre yaşanan kavgada 2 kişi yaralandı bir kişi gözaltına alındı:

"Seçim çalışmaları yürüten AK Parti ve CHP'li gruplar arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Taraflar birbirlerine pet şişe ve taş fırlattı. CHP Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyesi Ersin A. tabancayla havaya bir el ateş etti. Kavgada 2 kişi darp sonucu yaralandı ve Ersin A. gözaltına alındı."

Yerel Güneş Gazetesi: AKP'liler demir sopalarla CHP’li gençlere saldırdı
Yerel yayın yapan Gaziantep Güneş'te yer alan habere göre, "AKP'liler demir sopalarla Sankopark önündeki CHP’li gençlere saldırdı. Saldırıda CHP gençlik kolları MYK üyesi Necmettin Açıkgöz, yaklaşık 30 Ak Partili tarafından demir sopalarla öldürülesiye dövüldü. Necmettin Açıkgöz hastanede tedavi altına alınırken, kalabalığın dağılması için havaya ateş açıldığı iddia edildi."

Pusula: AK Partililer ve CHP'liler birbirine girdi
Yerel Pusula gazetesine göre de seçim çalışması yapan AK Partililer ve CHP'liler birbirine girdi. Kameralara yansıyan görüntülerde bir el silah sesi de duruldu. AK Partili isimler CHP'lilerin saldırdığını iddia ederlerken, CHP'liler ise kendilerinin saldırıya uğradığını ve yaralı gençlerin hastaneye kaldırıldığını açıkladılar. Polisin anımda müdahale ettiği olayda, silah sıktığı gözlenen CHP'Lİ Şehitkamil Belediye Meclis Üyesi Ersin A. gözaltına alındı. (T24)