GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
12 Şubat 2017 Pazar 13:22

AK Partili Yıldırım'dan Pekdaş'a: Senin Konak'a ne hayrın oldu?

AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, referandumda 'hayır' kampanyasına destek veren Başkan Sema Pekdaş'ı eleştirerek, "Konak'ın sorunlarıyla uğraşmayı bırakmış, 'hayır' peşine düşmüş. Senin bu ilçeye ne hayrın oldu ki bu kampanyaya olacak" dedi

AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, referandumda 'hayır' kampanyasına destek veren Başkan Sema Pekdaş'ı eleştirerek, "Konak'ın sorunlarıyla uğraşmayı bırakmış, 'hayır' peşine düşmüş. Senin bu ilçeye ne hayrın oldu ki bu kampanyaya olacak" dedi.

AK Parti Konak ilçe çevre ve şehircilik birim başkanları toplantısına katılan AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, Belediye Grup Başkan Vekili Sait Başdaş, Araştırmacı Tarihçi Yazar Orhan Beşikçi, Kent Plancısı Bülent Soysal ve Konak'taki 113 mahallenin temsilcisi ve parti teşkilatının da katıldığı toplantıda imar ve şehircilik sorunları üzerinden Konak Belediye Başkanı CHP'li Sema Pektaş'ı eleştirdi. Yıldırım, şunları söyledi: 

 "Hanımefendi hayırcıkanadın temsilcilerinden, 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylamasının 'hayır' kanadını oluşturanlardan biri. Konak'ın sorunlarıyla uğraşmayı bırakmış, 'hayır' peşine düşmüş bir belediye başkanı var. Senin bu ilçeye ne hayrın oldu ki bu kampanyaya hayrın olacak. Senin peşinden kim gelir göreceğiz. Meclis üyeleri bile senin peşinden gelmiyor. CHP grubunu böldü yakında hayır cephesini de böler. 16 Nisan tarihi milat olacak. Evet diyeceğiz, Türkiye üzerindeki ağırlıkları atacak, vesayetten tamamen kurtulacak. bir daha darbenin, darbecilerin ismi bu ülkede geçmeyecek." (DHA)