GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
1 Şubat 2017 Çarşamba 08:38

AK Partili Tosun’dan ‘danışma kurulları’ raporu: 9 bin 10 sandığın tek tek…

Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Tosun, yapılan ilçe danışma kurulları hakkında, "Seçmen bazlı sandık çalışmalarını tamamladık. 9 bin 10 sandığın tek tek ön raporlarını ilçe teşkilatlarımızdan istedik. Şimdi de önümüze referandum geldi. İzmir’e yönelik özel stratejiler belirleyeceğiz" dedi.

EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir’de Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Tosun, tamamlanan ilçe danışma kurullarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yaklaşık 3 aydır İzmir’de metropol ile kırsalda yoğun katılımla gerçekleşen kurullar ve parti içi çalışmalara değinen Tosun ayrıca mecliste kabul edilen anayasa değişikliği teklifi için Nisan’da yapılması beklenen referanduma ilişkin de konuştu.

İLÇE DANIŞMA KURULLARININ RAPORU
Teşkilat çalışmalarından bahseden Tosun, “3 aydır ilçe danışmalarımızı zaten yapıyorduk. Seçmen bazlı sandık çalışmalarını tamamladık.  9 bin 10 sandığın tek tek ön raporlarını ilçe teşkilatlarımızdan istedik.  İlçe danışmalarında ana gündem maddemiz buydu. Şimdi de önümüze referandum geldi. İlçe teşkilatlarımız buna hazır. İlerleyen süreçte de sandık kurullarımızın, müşahitlerimizin eğitimleri sürecek.  Aynı zamanda seçimle ilgili propaganda çalışmalarımızı da yapacağız. İzmir’e yönelik özel stratejiler belirleyeceğiz. Farklı çalışmalar yapacağız” dedi. 

PARTİMİZ MARKA!
Resmi olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayını bekleyen fakat fiili olarak start alan referandum süreci için konuşan Tosun, “Algı oluşturulmaya çalışılıyor ama biz onu sahada görmüyoruz. Doğru bir anlatım ve üslupla seçmene gittiğiniz zaman sert bir zemin görmedik, görmüyoruz da… Ciddi bir teveccüh var. Partimiz artık kurumsal kimliğiyle marka bir parti… Bu konuda algı operasyonlarını aştık. Seçimin kendisi tabi ki biraz uğraştıracak, kolay bir şey yok ama korkumuz yok” açıklamasını yaptı.

HİÇ ŞÜPHEMİZ YOK!
Tosun, kentteki duruma ilişkin konuşurken, “İzmir’de sonuca ilişkin bir ön görüde bulunmak için çok erken. Milletin vereceği karar en doğru karardır ve her zaman buna saygı duyacağız. Ana düsturumuz budur. Bizim bu referanduma bakışımız tamamen bu şekildedir. Millet ne derse biz onu kabul edeceğiz. Bu millet her zaman doğru olanı seçecektir. O konuda da hiç şüphemiz yok” ifadelerini kullandı.