GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
8 Ağustos 2021 Pazar 18:26

AK Partili Sürekli'den ‘Menemen’ eleştirisi: Bulundukları ithamlar hazımsızlığın ürünüdür!

CHP’nin Menemen’de gerçekleştirdiği olağanüstü kongrede yapılan açıklamalara yönelik olarak AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. AK Partili Sürekli, ‘Bulundukları ithamlar, hazımsızlıklarının ürünüdür!’ açıklamalarında bulundu.

EGEDESONSÖZ – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menemen’de eski ilçe başkanı Turan Erdoğan’ın görevden alınmasının ardından olağanüstü kongreye gitti. Kongrede geçici yönetime atanan Ömer Güney kazandı.

Kongrede CHP milletvekillerinin ve CHP İl Başkanı Deniz Yücel’in sözlerinden sonra AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

-CHP MENEMEN KONGRESİ'NDE NELER YAŞANDI?

AK Partili Sürekli yaptığı açıklamalarda, CHP’nin Menemen Belediyesi’nde kendi usulsüzlükleriyle kaybettiğini unuttuğunu söyleyerek, gerçekleştirilen ithamların bir hazımsızlık ürünü olduğunu belirtti. Sürekli, gerçeklerden bu ithamlarla kurtulunamayacağını söyledi. Ayrıca, bu tip nefret söylemlerinin siyasi ahlaka sığmadığını belirtti.

AK Partili Sürekli’nin yaptığı açıklamalar şu şekilde:
CHP, Menemen Belediyesi'ni usulsüzlükleri ve kendi zaafiyetleri nedeniyle kaybettiğini unutmuş. Bulundukları ithamlar, hazımsızlıklarının ürünüdür! Menemen'de bir ses yükseldiyse; yasaların ışığında, adaletin güçlü sesi yükselmiştir! Kendi gerçeklerinden bu ithamlarla ve pişkinlikle kurtulamazlar. Ayrıca, birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerde; toplumu bu türlü asılsız, mübalağa ötesi ve nefret söylemleriyle kışkırtmaları siyasi ahlaka sığmaz.