GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
22 Eylül 2022 Perşembe 22:07

AK Partili Sürekli'den CHP'ye 'okul kaydı' çıkışı: Yalanınız batsın!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in gündeme getirdiği Van’dan İzmir'in Kemalpaşa ilçesine gelerek eğitim hayatına devam etmek isteyen 11.sınıf öğrencisi Rojin Koç'un kaydının yapılmadığı iddiası ile ilgili tartışmalar sürüyor. Mevkidaşı Yücel'i eleştiren AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli "yalanınız batsın" dedi.

EGEDESONSÖZ- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Van’dan Kemalpaşa'ya gelerek eğitim hayatına devam etmek isteyen 11.sınıf öğrencisi Rojin Koç'un kaydının yapılmadığına yönelik olarak yaptığı açıklama tartışmalara neden oldu.

Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Koç'un kaydını yaptırmak istediği Ferzent Bulum Anadolu Lisesi'nde 3 boş kontenjanın olduğunu ve Koç'un 10. sırada yer aldığını açıklamasının ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de sosyal medya hesabı üzerinden CHP'yi hedef aldı.

Sürekli yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Yalanınız Batsın!

Genel ve yerel siyasette yalandan medet ummak, CHP’nin işi! Çark ettikleri iddia ve söylemlerin haddi hesabı yok! Anlaşmasını yapmadıkları kredinin Cumhurbaşkanımızca onaylanmadığını; körfezi Gediz’in kirlettiğini söyleyip çark edenler de onlar! Saymakla bitmez!

Yalan mayınlarıyla döşenmiş bir tarla yarattılar!

Şimdi de gencecik öğrencimiz Rojin’in eğitim hakkı elinden alındı, yalanını söylüyorlar! “Beceremiyoruz”; icraat siyaseti yapamıyoruz.” itirafı yerine;“Tutarsa ne alâ!” deyip iftira atmak işlerine gelse de hep altında kalıyorlar!