GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
6 Haziran 2020 Cumartesi 10:38

AK Partili Sürekli'den CHP'ye 'disiplin' çağrısı

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, ‘Camiden müzik yayını’ soruşturmasında tutuklanan daha sonra serbest bırakılan Banu Özdemir ile aralarında Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'nın da yargılandığı "Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret soruşturması" kapsamında yargılanan isimler için CHP’ye sosyal medyadan ‘disiplin’ çıkışında bulundu.

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Cumhurbaşkanı’na hakaretten haklarında suç duyurusunda bulunan aralarında Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın da olduğu isimler ile CHP İl Eski Başkan Yardımcısı Banu Özdemir ile için CHP’ye ‘disiplin süreci' çağrısı yaptı.

Sürekli, sosyal medya hesabından, “CHP, Cumhurbaşkanımıza hakaret eden Meclis Üyesi ve Gaziemir Belediye Başkanı ile dini değerlerimize saldırılmasına alkış tutan  Eski İl Yöneticileri ile ilgili disiplin işlemi başlattı mı ya da başlatacaklar mı merak ediyoruz?” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret soruşturmasında Gaziemir Belediye Başkanı Arda ile Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Dila Koyurga ve İl Eski Yöneticisi Volkan Gürboğa Savcılık tarafından ifadeye çağrılmış, sonra mahkemeye sevk edilmişlerdi. 3 isim de serbest bırakılmıştı.