GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
21 Ocak 2023 Cumartesi 16:42

AK Partili Sürekli’den Bakan Kurum’a tepki gösteren CHP’lilere yanıt!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un İzmir programında yaptığı açıklamaların ardından CHP’den gelen tepkilere yanıt verdi.

EGEDESONSÖZ- İzmir’de bir dizi programa katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un yaptığı açıklamalar CHP cephesinde tepkilere neden olmuştu.

- BAKAN KURUM NE DEMİŞTİ?

-ŞENOL VE ASLANOĞLU NE YANIT VERDİ?

CHP PM üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan ile CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu yaptıkları açıklamada Bakan Kurum’a yönelik açıklamalarında İzmir’e yapılan yatırımlar konusu öne çıkmıştı.

CHP’den gelen tepkilere ise AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’den yanıt geldi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sürekli şunları söyledi:

CHP; safi siyaset yapmış olmak için Bakanımız Sayın Murat Kurum’un şehrimizin sorunlarına yönelik açıklamalarını hedef almış, ama İzmir’e depremin ardından en az 10 kez gelmiş, deprem konutlarını bir yıl geçmeden teslim etmeye başlamış Bakanımıza teşekkür etmelerini beklerdik.

Çok konuşuyorlar ama üretmiyorlar! İyi edebiyatçılar ama, Genel Başkanlarının İzmir’e her gelişinde aldığı tepkilerden söz edemiyor; İzmirliler’in başına açtıkları dertleri yok sayıyorlar! Saygıdan söz ediyorlar ama; bir Cumhurbaşkanına saygı duymak gerektiğini bilmiyorlar!

Ulaşım, kentsel dönüşüm, tarım gibi alanlarda ‘en’lerin mimarı olduklarını iddia ediyorlar ama; yerlerinde saydıklarını görmüyorlar! Hizmet, gözle görünür, ölçülür, sürdürülebilir olmalıdır. İzmir’i yöneten CHP, işte bu nedenlerle her durumda mağdur edebiyatına sığınmaktadır!