GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
6 Şubat 2024 Salı 20:55

AK Partili Saygılı’dan ‘mezarlık’ salvosu: Artık ölülerimizi kullanamayacaklar!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, İzmir’de bir süredir sorun olan mezarlık alanı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı ise İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni hedef alarak, “Artık ölülerimizi de kullanamayacaklar. Aylarca, bakanlıkça onaylanmış alanlar varken; ölülerimiz üzerinden siyaset yapanlara sesleniyoruz: Bırakın bu ağlayıp sızlanmaktan medet umma alışkanlığını!” dedi.

EGEDESONSÖZ – İzmir’de bir süredir sorun olarak mezarlık alanı ile ilgili olarak AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, sosyal medya hesabı üzerinden müjdeli bir haber paylaştı. Dağ, Sarnıç’ta bulunan 55 dönümlük alanın İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’nden İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne tahsisini haber verdi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı da İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni hedef alarak mezarlık probleminin siyaset olarak artık kullanılamayacağını belirtti.

AK Partili Saygılı’nın yaptığı paylaşım şu şekilde:

Artık ölülerimizi de kullanamayacaklar… Söz konusu İzmir’in ihtiyaçları ise gerisi laf-ı güzaf! Hamza Başkanımız mezarlık yetersizliği için iki ay önce Güzelbahçe Yaka Köy için verdiği müjdeyi; şimdi de Sarnıç için verdi. 55 dönüm arazi de Büyükşehir’e tahsis edildi. Aylarca, bakanlıkça onaylanmış alanlar varken; ölülerimiz üzerinden siyaset yapanlara sesleniyoruz: Bırakın bu ağlayıp sızlanmaktan medet umma alışkanlığını! Bırakın insanların ve İzmir’in hassasiyetleri üstünden siyaset yapmayı! Görece, Kuşçular, Çaybaşı, Ulucak, Damlacık, Yeniköy, Bağlararası, Ahmetli, Menemen, Atıfbey, Bağlar, Belenbaşı, Yakar olacak. Bakanlığımızın çok uzun süre önce olumlu rapor verdiği, ancak CHP’li Büyükşehir Belediyesi’nin siyaseten beslenmeyi tercih edip askıya aldığı mezarlık meselesi; bizimle tamamen tarihe karışacak. 1 Nisan itibariyle biz yapacağız, İzmir yorgunluğunu atacak…