GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
1 Ağustos 2016 Pazartesi 19:46

AK Partili Meclis Üyesi’nden cemaat itirafı!

Darbe girişiminin ardından ülke genelinde FETÖ operasyonları sürerken Karşıyaka Meclis oturumunda konuşan AK Partili Üye Güngör, çocuğunu geçmişte cemaat ile bağlantılı bir okula gönderdiğini söyledi ve “Ben de yardım ettim. Yanılmışım” dedi.

EGEDESONSÖZ – 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve bağlantılarına operasyonlar sürüyor. 

Ülke çapında FETÖ ile bağlantılı binin üzerindeki okulda kapatıldı.
Süreç devam ederken Karşıyaka Belediye Meclisi oturumunda konuşan AK Partili Üye Ersin Güngör’den cemaat itirafı geldi. 

Güngör, çocuğunu geçmişte cemaat ile bağlantılı bir okula gönderdiğini söyledi ve “Yanılmışım” dedi.
Güngör, dilek ve temenniler bölümünde yaptığı konuşmada şunları söyledi:  Benim çocuğum da 4 yıl o cemaat okullarında okudu. 25 Aralık’tan sonra çocuğumu aldım. Ben de onlara yardım ettim. Ben de yanılmışım. Haram olsun, zehir zıkkım olsun! Amacım çocuğumun iyi eğitim almasıydı. Biz onu o okula vatan haini olsun, pilot olup vatandaşa bomba atsın diye göndermedik. Masumane duygularımızla oynadılar. 40 yıldır hain planı kurgulamışlar. Fethullah Gülen bunu başaracak güçte değil.  Bu nedenle dış güçleri de nefretle kınıyorum. Perşembe günü İzmir’de yapılacak Demokrasi Mitingi’nde ben de orada olacağım. Bu ülkeyi hainlere teslim etmeyeceğiz.”