GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
15 Ağustos 2024 Perşembe 11:27

AK Partili Kırkpınar’dan Nalbantoğlu’na tepki: Yine hüsrana uğrayacaksınız

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu’nun AK Parti’nin 23’üncü kuruluş yıldönümü vesilesiyle yaptığı eleştirilere yanıt verdi. Kırkpınar, “iktidar hayali kuranlar son 23 yılda olduğu gibi bundan sonra da hüsrana uğrayacaklar” ifadelerini kullandı.

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu’nun AK Parti’nin 23’üncü kuruluş yıldönümü vesilesiyle yaptığı ‘Neyse ki 23 yılınız daha olmayacak’ açıklamasına yanıt verdi.

Kırkpınar açıklamasında şunları söyledi:

“Daha yapacak çok işimiz var, daha gidecek uzun bir yolumuz var. 2028 seçimlerine kadar, canla, başla çalışmaya, üretmeye, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. İnşallah, 2028 seçimlerinde de milletimiz, gayretimizi, samimiyetimizi, tecrübemizi takdir edecek hem o seçimde hem sonrasında emaneti yine bizlerin ehil ellerine teslim edecektir. Allah'ın izni ve milletimizin tercihiyle inşallah daha uzun yıllar iktidarda olacağız, daha uzun yıllar siyasetin lider partisi olacağız ve daha uzun yıllar millete, memlekete hizmet edeceğiz. Birilerinin rüzgârıyla iktidar hayalini kuranlar ise son 23 yıldır olduğu gibi yine hüsrana uğrayacak, bundan en küçük bir şüphemiz bulunmuyor. 'Büyük ve güçlü Türkiye'' anlayışı ile ‘Durmak yok yola devam' dedik, 'Her şey Türkiye için' dedik; hep beraber 23 yıl boyunca heyecanla, yılmadan, yorulmadan çalıştık. Milletimizin emanetine canımız pahasına sahip çıktık. Hiçbir zaman geri adım atmadık, milletin emanetini taşımak noktasında asla ve asla zafiyet göstermedik. Bugüne kadar milletimizin başını önüne eğdirmedik ve mahcup etmedik. İnşallah bundan sonra da milletimize mahcup olmayacağız. 23 yıldır olduğu gibi aynı aşkla, aynı şevkle, aynı azim ve kararlılıkla bu yolda yürümeye devam edeceğiz.”