GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
6 Temmuz 2021 Salı 11:14

AK Partili Kırkpınar: Kılıçdaroğlu, İzmir'e bir daha kolay kolay gelemez!

Bir televizyon programının canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, "Sanırım Kılıçdaroğlu İzmir'e bir daha kolay kolay gelemez çünkü her geldiğinde CHP'li olduğunu söyleyen vatandaşlar Kılıçdaroğlu'nu azarlıyorlar" dedi.

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, bir televizyon programının canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kırkpınar, İzmir'in onlarca sorunu olduğunu belirtirken, Kılıçdaroğlu'nun kente geldiğinde vatandaşlar tarafından azarlandığı için, bir daha kolay kolay İzmir'e gelemeyeceğini söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 'Türkiye'yi İzmir gibi yöneteceğiz' sözlerinin o dönem kendilerini şaşırttığını ifade eden Kırkpınar, "Bunu yaşadık malesef, eğer Türkiye İzmir gibi yönetilecekse siz hiçbir şekilde, hiçbir yere aday olmayın diyoruz biz. Çünkü İzmir'in hali ortada, İzmir'in onlarca sorunu var. İzmir özellikle yakın bir zamanda bir sel felaketi yaşadı, bu felaketin ardından Kılıçdaroğlu İzmir'i ziyaret etti. Orada CHP'li olduğunu söyleyen bir hanımefendi gerçekten kendisinin ve İzmirlinin durumunu çok iyi ve net şekilde özetledi. Vatandaş, 'İzmir'i 35 yıldan beri siz yönetiyorsunuz dedi ve halimiz içler acısı' dedi" diye konuştu.

ÇOK BÜYÜK TRAVMALAR YAŞANIYOR İZMİR'DE
"İzmir'de en küçük bir yağmurda, kanalizasyon ve yağmur suları birbirine karışıyor ve İzmir içinden çıkılmaz bir hal alıyor, hayat çöküyor" diyen Kırkpınar, "Çok büyük sıkıntılar ve travmalar yaşanıyor İzmir'de. Kılıçdaroğlu İzmir'e son geldiğinde yine bir vatandaş tarafından azarlandı. Deprem oldu yakın bir dönemde, yaklaşık 8-10 aydan beri neredesiniz, bize hükümet sahip çıkıyor denildi. Hükümet bize sahip çıkıyor, hükümetin bakanları burada bizimle, çok kısa süre içerisinde depremden zarar gören vatandaşlarımıza konutları yapıldı. Yine sayın Cumhurbaşkanımızın İzmir'e gelmesiyle birlikte bir kısmı Ağustos ayında depremzede vatandaşlarımıza teslim edilmiş olacak. Sanırım Kılıçdaroğlu İzmir'e bir daha kolay kolay gelemez çünkü her geldiğinde CHP'li olduğunu söyleyen vatandaşlar Kılıçdaroğlu'nu azarlıyorlar.