GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
11 Mayıs 2023 Perşembe 14:42

AK Partili Kaya duyurdu: Körfez Tüp Geçiş Projesi geri dönüyor!

Binali Yıldırım’ın “35 İzmir, 35 Proje”si içerisinde yer alan ancak itirazlar sebebiyle iptal edilen Tüp Geçiş Projesi’nin İnciraltı Planları ile yeniden ele alındığını belirten AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “İnciraltı Projesi ile birlikte İzmir’in trafik noktasındaki çözümü olacak olan çevre yolu ile birlikte tekrar tüp geçiş projesini gündeme getiriyoruz” dedi.

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, SonSöz TV’de atıldığı propgramda geçmişte yapılan itiraz sebebiyle yapılmaktan vazgeçilen Körfez Geçiş Projesi’nin İnciraltı Planlaması ile yeniden ele alındığını belirtti.

Trafiğin kentteki bir numaralı sorun olduğunu kaydeden Kaya, “İzmir’in trafik noktasındaki çözümü olacak olan çevre yolu ile birlikte tekrar tüp geçiş projesini gündeme getiriyoruz. İnciraltı Planlaması konusunda destek veren başta dernek ve hemşerilerimiz, odalarımız kim varsa teşekkür ederim. Bu destek olmasa bu İzmir düşmanları karşımıza çıkardı. Tüp Geçiş Projesi olsaydı İzmir’de bir numaralı sorun olan trafiği konuşmayacaktık. İnciraltı Planı’nda olduğu gibi haydi bu sefer tekrar başaralım ve Körfez Geçiş Porjesi’ne sahip çıkalım. İzmir düşmanları hep kaybetti. Bakın Göztepe Stadı’na kaybettiler. Göztepe taraftarı gitti, yasal tepkisini koydu, sonra çark ettiler. İzmir düşmanlarına prim vermeyelim ve tüm İzmirliler olarak Tüp Geçiş Projesi’ne sahip çıkalım” dedi.