GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
2 Ağustos 2019 Cuma 22:57

AK Partili Kaya'dan Sengel'e yanıt: Komik bir açıklama yapmış!

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Selçuk Belediye Başkanı Ceritoğlu Sengel arasında Selçuk Şirince ve Belevi bölgesinde yapılması planlanan ve ÇED raporuyla olumsuz sonuçlanan mermer ocağı tartışmasında Kaya'dan yanıt geldi. Kaya, "Çevreye değil ama çevresine bir hayli duyarlı olan, Selçuk'un CHP'li Belediye Başkanı komik bir açıklama yapmış. Yürütmeye çalıştıkları algı başarısız olunca, ne yapacağını şaşırmış. Peki biz şaşırdık mı, hayır. Çünkü sizi iyi tanıyoruz" dedi.

EGEDESONSÖZ- AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ve Selçuk Belediye Başkanı Filiz  Selçuk Şirince ve Belevi bölgesine mermer ocağı kurulması yönünde ilgili kurumlarca onaylanmış bir projenin olmadığını açıklamasının ardından Selçuk Belediye Başkanı Sengel'in "Doğru olduğunu umuyorum. Ancak Torbalılı Sayın Milletvekilimiz olayı siyasete sokmaya çalışıp, biz doğa derken, katliam derken; başka bir mevzuda dans etmeye çaba sarf ediyor" açıklamasına AK Partili Kaya'dan yanıt geldi. .

ÇEVREYE DEĞİL ÇEVRESİNE BİR HAYLİ DUYARLI
 AK Partili Kaya, "Çevreye değil ama çevresine bir hayli duyarlı olan, Selçuk'un CHP'li Belediye Başkanı komik bir açıklama yapmış. Yürütmeye çalıştıkları algı başarısız olunca, ne yapacağını şaşırmış. Peki biz şaşırdık mı, hayır. Çünkü sizi iyi tanıyoruz.

?Önce olmayan bir şey üzerine kamuoyu yarat, sonra yalanlarla algıyı besle, işin gerçeği ortaya çıkınca da "biz çok mücadele ettik, bu işi engelledik" de. Siyasette yenisiniz ama CHP'nin tarzına baya hakimsiniz. Tebrikler. Ama unuttuğunuz bir şey var, hemşehrilerimiz buna kanmaz."dedi.

BELGELİ YANIT
Selçuk'a Mermer Ocağı'nın yapılmayacağını belirten Kaya, "?Şov ve dans bizim işimiz değil, 100 günlük icraatınıza baktığımızda kimin işi olduğu da açıkça görülüyor. Biz bu konuda siyaset değil samimiyetle hareket ederiz. Çözümü de hızlıca gerçekleştiririz. Buyurun, çözümün belgesi de burada. Selçuk'umuza Mermer Ocağı yapılmayacak! ?

?Lafı uzatmaya gerek yok. Ne zamanki Selçuk'umuzun doğasına, tarihine ve kültürüne resmini paylaştığım Bülbül Dağı'ndaki gibi bir sahiplenmeniz olur, sizinle ancak o zaman bu konuları konuşabiliriz. Çünkü bize lafa değil icraata bakarız"dedi.