GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
2 Mayıs 2023 Salı 17:17

AK Partili Kaya’dan CHP’li Özel’e ‘fotoşop miting’ yanıtı: Asıl şoku 14 Mayıs'ta sandıkta yaşayacaksınız!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Özgür Özel’in Cumhur İttifakı tarafından İzmir’de düzenlenen miting için yaptığı “fotoşop miting” benzetmesine yanıt verdi. Kaya, “İzmir mitingimiz sizi FotoŞOK'a soktu. Ama asıl şoku, 14 Mayıs'ta sandıkta yaşayacaksınız” dedi.

EGEDESONSÖZ- Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı’nın İzmir’de birer gün arayla düzenlediği mitingler, siyasetin gündeminde kalmaya devam ediyor.

Mitinge katılımlarla ilgili olarak iki cepheden gelen açıklamalar sürerken topa bu kez Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Özgür Özel girmişti. Özel, yaptığı açıklamada “Biz İzmir’de topladığımız kalabalığı biliyoruz. AK Parti’nin ise toplayamadığı veya toplamaya çalıştığı kalabalığı da biliyoruz.  Her seferinde kalkıştıkları fotoşop oyununda suçüstü yakanmış durumdalar” demişti.

CHP'Lİ ÖZEL'İN AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYINIZ

Özel’e yanıt ise AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’dan geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kaya, “Fotoşop demişsiniz ama FotoŞOK etkisinden böyle konuştuğunuzu biliyoruz. İzmir mitingimiz sizi FotoŞOK'a soktu.  Ama asıl şoku, 14 Mayıs'ta sandıkta yaşayacaksınız!” dedi.