GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
22 Temmuz 2022 Cuma 20:51

AK Partili Kaya, Karabağlar'da sahada... Asfalt makinesi terk mi edildi?

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Karabağlar Abdi İpekçi Mahallesi'nde yola asfalt yapılması için getirilen asfalt makinesinin 5 gündür mahallede beklediğini ve yolun yapılmadığını söyleyerek Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'na eleştiriler getirdi.

EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Karabağlar'da yaptığı saha çalışmaları esnasında Abdi İpekçi Mahallesi 3720 Sokak'ta asfalt çalışmaları için getirilen asfalt makinesinin 5 gün boyunca beklediğini ve yolun yapılmadığını söyledi.

Belediye ekiplerinin makineyi burada unuttuğunu dile getiren Kaya, Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve ekibine eleştiri getirerek yolun düzeltilmesi için çağrıda bulundu. 

'SELVİTOPU ZENGİN MAHALLELERE GİDER, BURAYA GELMEZ'
Kaya'nın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde;

"Burası, Karabağlar Abdi İpekçi Mahallesi. CHP'li Karabağlar Belediyesi, sözde asfalt yapmak için buraya gelmiş. Bir heyecanla işe girişmiş ama beceremeyince asfalt makinesini sokağa terk edip ortalıktan kaybolmuş. Şaşırdık mı, hayır. Tipik CHP belediyeciliği!

Karabağlar Belediyesi 5 gün önce bu aracı getirmiş ve burada unutmuş. Buradan belediye ekiplerine sesleniyorum; Muhittin Selvitopu buralarla uğraşmaz, o zengin mahallelerde gezdiği için buralara gelip gitmez. Araç burada unutulmuş. Elemanları gelsin bu aracı buradan alsın. Yol asfaltlanmayı bekliyor, mahalle sakinleri de artık toz yutmak istemiyor."