GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
11 Ocak 2024 Perşembe 17:18

AK Partili İnan’dan rakibe adaylık eleştirisi: CHP’de güven sorunu var!

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayını belirlememesi ile ilgili açıklama yaptı. İnan “Büyükşehir adayı belirsizliği devam ederken, ilçeleri belirlemek CHP kadrolarının açıklayacağı büyükşehir adayına duydukları güvensizliğin de bir kanıtı” dedi.

EGEDESONSÖZ - AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, sosyal medya hesabından CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye adayını henüz açıklamamış olması ile ilgili değerlendirme yaptı.

İzmir ilçe adaylarının açıklanırken Büyükşehir adaylığındaki belirsizliğie değinen İnan’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“İzmir Büyükşehir Belediyesi Adayını hala açıklayamasalar da… Haber kanalları CHP'nin İzmir İlçe adaylarını açıklıyor. Büyükşehir adayı belirsizliği devam ederken, ilçeleri belirlemek CHP kadrolarının açıklayacağı büyükşehir adayına duydukları güvensizliğin de bir kanıtı. Seçime 80 gün kaldı. Bu kenti ne kadar geriye götürdüklerinin, İzmirli gençlerin bugünlerini ve geleceklerini nasıl zarara uğrattıklarının onlarda farkındalar. 25 senelik CHP’nin Belediyecilik anlayışının yarattığı tahribatı inşallah AK Belediyecilik, eser ve hizmet siyaseti giderecek....”