GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
24 Mayıs 2024 Cuma 17:50

AK Partili İnan'dan işten atılan işçilere destek!

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde işten çıkarılan işçilere destek verdi. 

EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde seçim sürecinde işe alındıkları için işten çıkarılan İZDOĞA ve İZNERJİ işçilerinin işe geri dönmek için başkanlık makamının bulunduğu Egemenlik Evi önünde başlatmış olduğu oturma eylemi sürüyor. 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan eylemin yapıldığı Egemenlik Evi’nin önünde işçilerle bir araya gelerek destek mesajı verdi. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'a işçileri dinleyin çağrısında bulunan İnan, "Bence siz de bu gençleri hızlıca dinleyin. Zira seçime şu kadar gün kala işe alınmışlar diyerek mazeret üretmek yersiz. Onları istihdam sürecine dahil eden parti politikalarınız bu arkadaşlarımızı mağdur etmiş. Emekleri ve gelecekleri söz konusu" dedi. 

İnan şu ifadeleri kullandı:

Kemeraltı’nda İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından işten çıkarılan genç arkadaşlarıma selam verdim.

Talepleri sadece İzmir Büyükşehir Belediye Başkanından randevu almak. Bunun için günlerdir saatlerdir beklediklerini ifade ettiler.

Ben cep telefonumu kendileriyle paylaştım. Bence siz de bu gençleri hızlıca dinleyin. Zira seçime şu kadar gün kala işe alınmışlar diyerek mazeret üretmek yersiz.

Onları istihdam sürecine dahil eden parti politikalarınız bu arkadaşlarımızı mağdur etmiş. Emekleri ve gelecekleri söz konusu.