GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
9 Mayıs 2023 Salı 16:00

AK Partili İnan’dan CHP’li Bakan’a ‘yancı’ yanıtı: Gençler boyunun ölçüsünü fetömetre ile alır

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir 2’nci Bölge 1’nci sıra Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu üzerinden yürütülen tartışmada CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan’a yanıt verdi. İnan, “Gençleri hafife ala ala bitik hale geldiniz. Bu gençler, senin boyunun ölçüsünü fetömetre ile alır merak etme” dedi. 

EGEDESONSÖZ- CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında süren tartışmaya AK Partili Eyyüp Kadir İnan ile Mahmut Atilla Kaya da katılmıştı.

CHP’Lİ BAKAN NE DEMİŞTİ?
CHP’li Bakan SonSöz TV’de yayınlanan programda İnan için, “Süleyman Soylu’nın peşine takılıp bana laf etmeye çalışan, yancılar var. Bu sözler onun boyunu aşar, biraz haddini aşar onun. Daha onun çok ekmek yemesi lazım, mecliste görüşürüz biz onunla” ifadelerini kullanmıştı. 

AK Partili İnan’dan CHP’li Bakan’ın bu sözlerine yanıt geldi. AK Partili İnan’ın yaptığı paylaşım şu şekilde:
“Sayın Murat Bakan, İzmir'de gerek vekilliğiniz döneminde, gerekse yönettiğiniz belediyeler vesilesiyle bu şehrin insanlarına yararlı en ufak yaptığınız, çözdüğünüz bir mesele var mı? Varsa yoksa FETÖ'ya kalkan olmak ile tanıyoruz biz seni. Geçmiş mahcubiyetin hala diri... Atamıyorsun üzerinden. Eski alışkanlıklarını emniyetimiz üzerinden sürdürüyorsun. Bu FETÖ kalkanı vazifen listede devam etmene vesile olmuş olabilir, belli başlı mecburiyetler taşıyor olabilirsin tabii Gencim, 30 yaşındayım. Hayatım izmir sokaklarında hemşehrilerimiz ile geçti. Gençleri hafife ala ala bitik hale geldiniz. Bu gençler, senin boyunun ölçüsünü fetömetre ile alır merak etme”