GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
23 Nisan 2023 Pazar 22:34

AK Partili İnan'a Bostanlı'da protesto! Pankart tutanların yanına gitti ve...

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir 2'nci bölge 1'nci sıra Milletvekili adayı Eyyüp Kadir İnan Bostanlı'da seçim çalışmaları için ziyaretler yaparken ellerinde, Mustafa Kemal Atatürk'ün posterleri ve 'Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir' yazılı pankartlarda bir gurup vatandaş tarafından sloganlarla karşılandı. AK Partili İnan bu anları sosyal medya hesabından paylaştı. İnan Paylaşımında, "Bostanlı'da bizi provoke etmek isteyen arkadaşlara bütün Bostanlı Caddesi’nde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kıymetli annesi Zübeyde Hanım’ın resmini taşıtmaktan dolayı çok mutluyum" dedi.

EGEDESONSÖZ- AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir 2'nci bölge 1'nci sıra Milletvekili adayı Eyyüp Kadir İnan Bostanlı'da seçim çalışmaları için ziyaretler yaparken protesto ile karşılandı. 

AK Partili İnan'ı protesto eden bir gurup vatandaş ellerinde, 'Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir' yazılı pankartlar ile birlikte, Atatürk'ün posteriyle yürüyüş düzenledi. 

Kendisini protesto eden vatandaşların yanına giden AK Partili İnan bu anları sosyal medya hesabından paylaştı. İnan paylaşımında "Bostanlı'da bizi provoke etmek isteyen arkadaşlara bütün Bostanlı Caddesi’nde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kıymetli annesi Zübeyde Hanım’ın resmini taşıtmaktan dolayı çok mutluyum. Malum Atatürk düşmanı bir isim İzmir'den CHP 1.Sıra Milletvekili Adayı…" ifadelerini kullandı.