GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
27 Temmuz 2023 Perşembe 20:17

AK Partili İnan Aslanoğlu’na yüklendi: Pişkinliğe bak!

CHP İzmir İl Başkanlığı ile sendika ve sivil toplum kuruluşları ‘hayat pahalılığını’ protesto etmek sokağa çıkarak eylem yaptı. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nu hedef alarak, sosyal medya hesabı üzerinden “Daha daire sahiplerine hesap vermemiş, tüm yüzsüzlüğüyle slogan atıyor! Pişkinliğe bak!” dedi.

EGEDESONSÖZ – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı ile sendika ve sivil toplum kuruluşları ‘hayat pahalılığı ve emeklilere yapılan düşük zamlar’ı protesto etmek için sokağa çıktı.

Protesto esnasında açıklama yapan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, “Bunlar kendilerine 1000 odalı saray yaptırdılar. Doydular mı, hayır. Doymaz bunlar. Sonra canım okluk koyunda, ağaçları keserek kendilerine yazlık saray yaptırdılar. Utanmadan sizin için yaptırdık dediler. Okluk koyunda denize girmemize izin vermiyorlar. Allah’ın denizine girmemize izin vermiyorlar. Doydular mı, hayır . Doymaz bunlar” ifadelerini kullandı.

-İZMİR’DE ZAM İSYANI ÇIĞLIĞI: ARTIK BIÇAK KEMİKTE!

Aslanoğlu’nun yaptığı açıklamalar sonrasında AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan sosyal medya hesabı üzerinden Aslanoğlu’nun açıklamalarına tepki gösterdi. İnan, “Evet karşınızda kentsel dönüşüm projesinde adı demir hırsızlığına bulaşmış CHP İl Başkanı... Daha daire sahiplerine hesap vermemiş, tüm yüzsüzlüğüyle slogan atıyor! Pişkinliğe bak! Her yerel seçim öncesi yaptığınız bu taktikler artık bayatladı. İzmir için değişim vakti!” ifadelerini kullandı.