GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
1 Mayıs 2024 Çarşamba 14:13

AK Partili Dağ’dan 'kefalet' tepkisi: Neredesin Özgür Özel?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İstanbul’daki 1 Mayıs gerginliği üzerinden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i hedef aldı. Dağ açıklamasında “Askerimize iftira atan kişi ile dayanışma fotoğrafı verdikten sonra kayıplara karışan Sn. Özel neredesiniz? Kimler için emek harcıyor, kimlerle dayanışma içindesiniz?” dedi.

EGEDESONSÖZ- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde İstanbul’da yaşanan olaylarla ilgili CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i hedef aldı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan ve olaylardan video paylaşan Dağ, “Ne yazık! 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ne terörize eylemleriyle gölge düşürdüler. Devletin ilgili kurumları güvenlik gerekçesiyle farklı kutlama alanları göstermesine rağmen CHP Genel Başkanı Sn. Özgür Özel’in kefil olduğu ve işçinin alın teri üstünde tepinen kesimler görevini yapan polisimize saldırıyor. Askerimize iftira atan kişi ile dayanışma fotoğrafı verdikten sonra kayıplara karışan Sn. Özel neredesiniz? Kimler için emek harcıyor, kimlerle dayanışma içindesiniz?” dedi.