GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
4 Temmuz 2024 Perşembe 21:02

AK Partili Dağ’dan felaket bölgelerine ziyaret

İzmir’de geçtiğimiz günlerde art arda yaşanan felaketlerin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, Selçuk ve Torbalı’ya gitti. Selçuk’ta yangın bölgesinde yakından incelemelerde bulunan Dağ, yangından dolayı etkilenen vatandaşları ziyaret etti. Selçuk’un ardından Torbalı’ya giden Dağ, taziye ziyaretlerinde bulundu.

EGEDESONSÖZ – İzmir’de geçtiğimiz günlerde felaketler art arda yaşandı. Önce Selçuk’ta orman yangınları olurken diğer gün ise Torbalı’da bulunan bir şırdancıda tüp patladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, felaket bölgelerinde ziyaretlerde bulundu. Selçuk’ta yangından etkilenen alanları ziyaret eden Dağ, yangın sebebiyle zarar gören dükkanları gezdi ve bilgi aldı.

‘YANGIN TEHLİKESİNE KARŞI DAHA DUYARLI OLALIM’
Dağ, Selçuk ziyaretine dair olan detaylar hakkında, “Selçuk ilçemizde meydana gelen orman yangınından etkilenen bölgemize gittik. Yangının kontrol altına alınmasında büyük bir özveriyle çalışan orman şefliğindeki çalışanlarımız ile yangından etkilenen işletmeleri ziyaret ettik. Ciğerimizi yakan bu yangınlardan hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yaz sıcaklıklarından yangın tehlikesine karşı daha dikkatli ve duyarlı olmalarını rica ediyorum” dedi.

TORBALI’DA TAZİYE ZİYARETİ
Selçuk’un ardından Torbalı’ya giden Dağ, felaketin yaşandığı bölgeyi gezdikten sonra hayatını kaybeden vatandaşların ailelerini ziyaret etti. Dağ, Torbalı ziyaretine dair, “Torbalı ilçemizde geçtiğimiz günlerde patlamanın meydana geldiği bölgeyi ziyaret ettik. Hemşehrilerimizle üzüntülerimizi paylaştık. Elim kazada hayatını kaybeden kardeşlerimizin kederli ailelerine taziye ziyaretinde bulunarak, baş sağlığı diledik. Hepimizi derinden üzen olay sonucunda vefat eden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.