GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
26 Haziran 2023 Pazartesi 11:34

AK Partili Dağ'dan Soyer'e 'koku' çıkışı ve 'trol' yanıtı: Bir gaflet hali!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, canlı yayına katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e tepki göstererek, “İzmirlilerin en temel  belediye hizmetlerinden yararlanamadığını düşüncesini  “Troll” diyerek küçümsemeniz bir gaflet halidir. İzmirliler çözüm istiyor” dedi

EGEDESONSÖZ- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, dün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Halk TV’de katıldığı canlı yayında, İzmir’in koku sorunu dolayısıyla yaptığı açıklamalara sosyal medya adresinden tepki gösterdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e katıldığı canlı yayında konuyla ilgili soru sorulması üzerine açıklamalarda bulundu.Başkan Soyer’in gelen tepkilere trollük benzetmesi yapması üzerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ yayından kesit paylaşarak tepki gösterdi. 

Dağ, paylaşımına şu notu düştü:
"İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, İzmirli hemşehrilerimizin müşterek şikayeti olan yaz aylarındaki kronik koku ve sivrisinek  meselelerini “Hayali” bir şekilde troll saldırısı olarak görüp yok sayarak bu konuyu savuşturmaya çalışmış.Sn. @tuncsoyer, İzmirlilerin en temel  belediye hizmetlerinden yararlanamadığını düşüncesini  “Troll” diyerek küçümsemeniz bir gaflet halidir. Hemşehrilerimiz sizden bu sorunları görmezden gelmenizi değil, meselelere kalıcı çözümler üretmenizi istemektedir. "