GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
8 Şubat 2023 Çarşamba 11:55

AK Partili Dağ’dan Kılıçdaroğlu’na tepki: Enkaz üstünde miting yapmadığınız kaldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan açıklamalarına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Dağ açıklamalar ile ilgili, “Bu, acı istismarcılığıdır. Enkazların üstünde miting yapmadığınız kaldı” dedi.

EGEDESONSÖZ - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte Kahramanmaraş'a giden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

KILIÇDAROĞLU ‘GÖRÜŞMEM’ DEMİŞTİ…
CHP Lideri Kılıçdaroğlu dün akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı “Her konuda sınıfta kaldıkları gibi bunda da kaldılar. Bürokratik engel mi koyuyorlar; yapın, dinlemeyin. Bu halka ekmek, battaniye bulmak için tutuklanmanız gerekirse, tutuklanın. Bu sürecin başlıca bir sorumlusu varsa o da Erdoğan'dır. 20 yıldır ülkeyi depreme hazırlamayan bu iktidardır. Onun için kendisiyle görüşmeyi de asla düşünmüyorum. Bu meseleyi asla ama asla siyaset üstü de görmüyorum" ifadelerini kullanarak hedef almıştı

ENKAZ ÜSTÜNDE MİTİNG YAPMADIĞINIZ KALDI
Kılıçdaroğlu’nun sözlerine yine sosyal medyadan yanıt veren AK Partili Dağ, “Dünyanın en büyük doğal afetlerinden biri yaşanırken, tüm kurumlarımız canhıraş bir şekilde çalışıyor, siz yalan ve iftira ile siyasi şov yapıyorsunuz. Bu, acı istismarcılığıdır. Enkazların üstünde miting yapmadığınız kaldı. Tek derdiniz siyasi rant devşirmek! Vicdanınız, merhametiniz kalmamış; kalbiniz kararmış. İnsanlar bir can daha kurtarmak için canını ortaya koyarken ellerini ovuşturan ve akbaba gibi bekleyen bu zehirli zihniyete prim vermeyeceğiz. Yüreğimiz yanarken bu çirkin yüzünü gösterenler, necip milletimizin temsilcisi olamaz. İnsanların acıları varken ölümler üzerinden kendi kifayetsizliğine can suyu arayan bu insanlarla muhatap olmak zorunda kalmaktan utanç duyuyoruz!” ifadelerini kullandı.

HAVAALANI ÇIKIŞI: ZAVALLISINIZ
Dağ ayrıca CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun “Kapanan Hatay Havalimanı'nı onarıyoruz. Gelsinler tutuklasınlar” paylaşımına da tepkiliydi. Dağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Havalimanı onarım çalışması Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) tarafından başlatıldı. Kamyon ihtiyacının karşılanması için belediyelerden destek verme talebi gelmiştir. Bu dönemde müşterek şekilde hareket etmek normaldir. Ancak siz, bu konuyu istismar edip siyaset devşirmeye çalışacak kadar zavallısınız” dedi