GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
26 Ağustos 2023 Cumartesi 18:14

AK Partili Dağ'dan CHP'li Polat'a tepki: Battıkları batağın tezeğini sağa sola sıçratmaya çalışıyorlar!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP YDK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat’ın Dikili İlçe Kongresi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef almasına sert sözlerle tepki gösterdi.

EGEDESONSÖZ - CHP Dikili İlçesi’nde yaptığı konuşmasında “Bizim Cumhuriyetimizde Cumhurbaşkanlığı yapan ahlaksız bir adam montaj kasetleriyle meydanlarda CHP'yi karaladı” sözleriyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan CHP’li Polat’a AK Parti’den tepki geldi.

‘CHP’NİN EZİK BİR ZEVATI…’
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Niteliksiz, beceriksiz ve milleti hakir gören zihniyetiyle Türkiye siyasetinde hiçbir varlık gösteremeyen CHP’nin ezik bir zevatı, layık olduğu çukuru yansıtan bir dil ile Cumhurbaşkanımıza hakaret etme terbiyesizliğinde bulunmuş.

Bir ahtapot misali 7 koldan terör örgütlerine sarıldılar, umut oldular ve terör kamplarından yapılan destek açıklamalarına karşı cesaret gösterip tek bir laf edemediler. Kaybetmenin acısıyla ve parti içi kavgada ön plana çıkmak için battıkları bataklığın tezeğini sağa sola sıçratmaya çalışıyorlar.

Biz buna fırsat vermeyiz. Haddini ve yerini bil Mahir Polat.

Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye siyasetinde temsil ettiği ve yaşattığı siyasi ahlakın damlasını damlatsa, sana okyanus gibi gelir; boğulursun.