GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
29 Mayıs 2018 Salı 12:00

AK Partili Çankırı, Mardin’le vedalaştı: İzmir’de hızlı başladı!

Genel merkezin Mardin’den İzmir’e transfer ettiği milletvekili Çankırı, kentte birinci bölge turuna başladı. Çankırı, Çeşme, Balçova, Gaziemir, Menderes ve Karabağlar’da çeşitli temaslarda bulundu.

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir 1. Bölge 3. sıra milletvekili adayı ve aynı zamanda Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı seçim çalışmalarının startını verdi.

Yeni dönem için Mardin’den transfer edilen ve İzmir listesinde sürpriz bir şekilde kendine yer bulan Çankırı, bölgesinde temaslarda sahur vaktine kadar mesai harcıyor.

Geçtiğimiz hafta Mardin’deki vatandaşlarla vedalaşan ve Ankara’da gerçekleşen aday tanıtım toplantısının ardından İzmir’e gelen Çankırı, Başbakan Binali Yıldırım’ın kentte katıldığı iftar programının ardından çalışmalar için kolları sıvadı.

Çankırı, şu ana kadar Çeşme, Balçova, Gaziemir, Menderes ve Karabağlar ilçelerinde toplumun pek çok kesimiyle bir araya geldi. Şehit taziyeleri, iftar ve sahur programları, STK ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Çankırı ayrıca belediye başkanı ve teşkilatlarla da buluştu.