GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
10 Ocak 2022 Pazartesi 00:01

AK Parti ve CHP arasında 'Karaburun' gerilimi… Sürekli: Herkes yaptığının bedelini ödeyecek!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, geçtiğimiz günlerde Karaburun'da açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi heyetine sosyal medya hesabı üzerinden yüklendi. Sürekli CHP'ye yönelttiği eleştirilerinde, "Şaibeye bulaştıkları her yerde, aynaya bakmaktan kaçtıkları her konuda aynı şeyi yapan CHP’nin bu çabası beyhudedir. Herkes, yaptığının bedelini ödeyecek, hukukun karşısında hesabını verecektir" ifadelerini kullandı

EGEDESONSÖZ- Geçtiğimiz günlerde Karaburun'a giderek açıklamalarda bulunan ve İlçe Kaymakamı Serap Özmen Çetin'in görevden el çektirilmesi gerektiği çağrısında bulunması sonrası AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi arasında yaşanan tartışmalar hız kesmeden devam ediyor.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in açıklamaları sonrası AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'a gönderme yaparak "Yolsuzlukla suçlanan CHP'li Menemen Belediye Başkanı'na, CHP tam kadro destek verdi. Bir ay sonra çark edip, partiden ihraç ettiler. Bugün, yolsuzlukla suçlanan CHP'li Karaburun Belediye Başkanı'na tam kadro destek verdiler. Bakalım, ne zaman çark edecekler?" ifadelerini kullanmıştı.

HERKES, YAPTIĞININ BEDELİNİ ÖDEYECEK
AK Parti'li Kaya'nın ardından bir çıkışta Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Sürekli,  "CHP’nin ‘suç bastırmakta’ üstüne yok. Karaburun’da yaptığı da tam olarak budur! Üstelik, kendi belediye başkanları sahtecilik ve görevi kötüye kullanma suçları ile ağır cezada yargılanmakta; hakkındaki zimmet ve haksız menfaat sağlamaktan açılan soruşturmalar sürmektedir. Şaibeye bulaştıkları her yerde, aynaya bakmaktan kaçtıkları her konuda aynı şeyi yapan CHP’nin bu çabası beyhudedir. Herkes, yaptığının bedelini ödeyecek, hukukun karşısında hesabını verecektir" ifadelerini kullandı.