GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
28 Mayıs 2018 Pazartesi 13:47

AK Parti’nin adayı Nasır'dan Bayraklı maratonu: Bu seçim bir İstiklal mücadelesidir!

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Necip Nasır, 27 Mayıs günü 15.00'te başladığı Bayraklı ilçesi seçim çalışmasını, 28 Mayıs günü 03.00'te tamamladı. Nasır, "24 Haziran ülkemizin emperyalizme karşı en büyük mücadeleyi vereceği gündür" dedi.

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanlığı'nda aldığı birifing sonrasında Çaymahalle pazaryerine geçen Necip Nasır, burada vatandaşlarla sohbet edip, dertlerini ve taleplerini dinledi. Burada vatandaşlara merakla bekledikleri imar barışı ile ilgili bilgi veren Nasır, "İmar barışı Cumhuriyet tarihinin en önemli işlerinden birisidir. İmar barışı mülkiyet sorununu çözerek yerel yönetimler tarafından yapılacak planlamalar ile sosyal donatı alanları ile yaşanılabilir depreme dayanıklı, kimlikli kentler oluşturulmasının önü açılacaktır. İmar barışı ile vatandaşın yapısı legal hale gelecektir. Elektrik, suyu var ama yapısı legal görünmediği için mülkiyet sorunu vardı. İmar barışı sonrası imar planları yeniden yapılsın ve vatandaş atıyor mu, satıyor mu karar versin” dedi.

Nasır, pazaryerinin ardından İzmir Adliyesi'ne gerçekleşen hain terör saldırısında şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'in ailesini ziyaret etti. Ailenin Ramazan ayını tebrik eden Nasır'a Ak Parti İzmir Milletvekili Adayı Gerçek Tekin ve Ak Parti İzmir Bayraklı Koordinatörü Semiha Paçacı da eşlik etti.

"GEREKEN DERSİ ALACAKLAR"
Alay Özdemir adlı ilçe sakininin evini de ziyaret eden Nasır, daha sonra bir hafta önce babası Coşkun Düz'ü kaybeden Ak Parti üyesi Mikdat Düz'e taziye ziyaretinde bulundu. Burada 7 Mevlidi ve iftar yemeğine konuk olan Nasır, teravih sonrası Fatih Camii Derneği üyelerinin konuğu oldu. 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapan Nasır, destek istedi. Bu toplantı sonrasında Hüseyin Sarıkaya adlı vatandaşın evine konuk olan Nasır, özellikle imar sorunlarıyla ilgili aktarılanları dinledi ve sorunların çözümü ile ilgili vatandaşları bilgilendirdi.

Daha sonra katıldığı kahve toplantısında sözlerine, "24 Haziran ülkemizin emperyalizme karşı en büyük mücadeleyi vereceği gündür" diyerek başlayan Necip Nasır, şunları söyledi: "Bu seçim bir İstiklal mücadelesidir. Bugüne kadar gelen Ak Parti hükümetleriyle ilgili vatandaşın sorgulayacağı hiçbir şey yoktur. İktidarımız 16 yılda verdiği tüm sözleri tuttu. Seçim manifestomuzda verilen sözler ile ülkemiz 2023 hedeflerine ulaşacaktır. Ülkemizi parçalamaya çalışan emperyalist ve siyonistler, gereken dersi 24 Haziran'da alacaklar. Geçen hafta ekonomimizi hedef aldılar. Sağlam ekonomik temellere sahip olmamız nedeniyle bu ekonomik saldırıda bertaraf edildi”

MEŞALEYLE KARŞILANDI, BOYOZ DAĞITTI
Gece 01.30 sularında Ak Parti Gençlik Kolları'nın sahildeki rekreasyon alanında gece boyozu dağıtımına katılan Necip Nasır, burada meşalelerle karşılandı. Gençlerin ilgisine teşekkür eden Nasır, onlarla birlikte vatandaşlara boyoz dağıttı. Etkinlikten memnun olan vatandaşlar, Nasır'a teşekkür etti. Nasır 02.30'da Çaymahalle sakinleriyle birlikte toplu sahur yemeğine katıldı.