GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
20 Temmuz 2016 Çarşamba 19:11

AK Parti'den Karabağ'a ‘bayrak indirme’ tepkisi!

Belediyeye ait Ümit Boz Spor Tesisleri’ndeki Türk Bayrağı’nın indirilmesine AK Parti’den ‘darbe girişimi sırası’nda vurgusu yapılarak sert tepki geldi. Gülcan, “Hasan Karabağ'ı kınıyorum ve Bayraklı halkımızdan da Hasan Karabağ'ın gerçek yüzünü görmesini temenni ediyorum” dedi.

EGEDESONSÖZ – Türkiye’yi sarsan darbe girişiminin önlenmesinin ardından ülke çapında operasyonlar sürerken, İzmir’in Bayraklı ilçesinde bayrak indirme tartışması yaşanıyor.

Belediyeye ait Ümit Boz Spor Tesisleri’ndeki Türk Bayrağı’nın indirilmesine AK Parti’den ‘darbe girişimi sırası’nda vurgusu yapılarak sert tepki geldi.

Konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Yakup Gülcan, “Milletimize, vatanımıza, milli iradeye, bayrağımıza karşı FETÖ’cü Paralel hainler tarafından yapılan hain darbe girişimine karşı milletimiz canını feda ederek dur derken Bayraklı Belediyesinin 365 gün asılı duran bu bayrağı indirmesi çok manidardır. Her mikrofonu aldığında bayrağı dilinden düşürmeyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın foyası ortaya çıkmıştır. 7 den 70 e tüm vatandaşlarımız evlerine işyerlerine Bayrak asarken, demokrasi icin milli irade icin meydanlara koşarken, tanka topa uçağa meydan okurken buradan bayrağımızın indirilip 4 gün boyunca gönderin boş bırakılmasına asla müsamahamız yoktur. Hasan Karabağ'ı kınıyorum ve Bayraklı Halkımızdan da Hasan Karabağ'ın gerçek yüzünü görmesini temenni ediyorum. Böyle kritik ve hassas bir süreçte bayrak indiren Hasan Karabağ, safını da belli etmiştir" dedi.