GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
3 Ocak 2021 Pazar 21:17

AK Parti'den Büyükşehir'e 'dağıtım' tepkisi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Konak ilçesine bağlı 2. Kadriye Mahallesi sakinlerine gıda ve hijyen malzemeleri dağıtımında oluşan görüntülere AK Parti'den tepki geldi.

İzmir´in Konak ilçesi 2. Kadriye Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyesi tarafından dağıtılan yardım kolilerini almak isteyen vatandaşlar birbirleriyle yarışırken, koronavirüsün unutulduğu o anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilmişti. 

Yardım dağıtımında yaşanan arbedeye karşı, AK Parti'den tepkiler gelmeye devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, sosyal medya hesabından izdihamın görüntülerini paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Bir işi de elinize yüzünüze bulaştırmasanız keşke.. Bunca tedbir ve kısıtlamaya ket vurmak istercesine yardım adı altında insanların sağlığını ve onurunu hiçe sayamazsınız! Madem yardım yapmak istiyorsunuz, Vefa Sosyal Destek Gruplarını örnek alın ve bu rezilliği tekrarlamayın."

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, "Hükümetimiz Covid-19 ile mücadele ederken, toplumumuz fedakarlıkla alışkanlıklarını kenara bırakırken; İBB alınan tedbirlere zarar vermeye devam ediyor. Salgın döneminde izdihamsız desteği beceremiyorsanız valilikleri ve sivil toplumu örnek alabilirsiniz." dedi.