GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
30 Ekim 2019 Çarşamba 14:08

AK Parti'de zirve: Sürekli ve eski il başkanları yan yana

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kuruluşundan günümüze AK Parti’de görev yapmış eski il başkanlarını Ankara'da ağırladı. toplantıya İzmir’den İl Başkanı Sürekli ve eski başkanlar da katıldı.

EGEDESONSÖZ- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı üzerine 2001 yılından itibaren AK Parti teşkilatlarında emek vermiş isimler ile ‘kucaklaşma’ adı altında bir çalışma başlatıldı. Bu talimat üzerine il başkanları teşkilatlarda yönetici olarak görev yapmış olan isimlere ulaşarak onlarla buluşmalar düzenlendi.

Ardından, il başkanlığı yapmış bulunan isimler genel merkeze davet edildi.  Bugün düzenlenen İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelen eski il başkanlarından kongre süreciyle ilgili destek istendi. Eski il başkanlarından tecrübelerini yeni başkanlarla paylaşması da talep edildi.

Toplantıya İzmir’den İl Başkanı Kerem Ali Sürekli dışında eski il başkanları  İsmail Katmerci, Aydın Şengül, Bülent Delican, Ömer Cihat Akay ve Ali Aşlık da katıldı. Toplantıya katılan İzmirliler salonda yan yana oturdu.