GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
15 Şubat 2016 Pazartesi 15:33

AK Parti’de 'koordinatör' yeniden İzmir'de: 2. görüşme mesaisi!

AK Parti Genel Merkezi’nin İzmir’e koordinatör olarak atadığı Antalya Milletvekili Mustafa Köse yeniden kente geldi. Bakan Yıldırım’ın katıldığı danışma meclisi toplantısından sonra İzmir’de kalan Köse, “İzmir’de parti teşkilatlarının fotoğrafını çekiyorum. Daha yolun başındayız” dedi.

Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - Genel seçim sonrasında AK Parti Genel Merkezi’nin İzmir’e koordinatör olarak atadığı Antalya Milletvekili Mustafa Köse yeniden çalışmalara başladı. Geçtiğimiz hafta İzmir’e gelerek dört gün kalan Köse, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın da katıldığı il danışma meclisi toplantısı sonrasında Ankara’ya dönmedi. Köse, yeniden kentte kamp kurarken görüşmelerini sürdürdü.

Parti binasının dışında ağırlıklı olarak dışarıda özel görüşmeler yapan Köse, özellikle teşkilat faaliyetleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Köse’nin görüştüğü isimler arasında partide görev yapmış eski milletvekilleri, belediye başkanları, yöneticiler, il başkanları ve ilçe başkanları ile birlikte STK başkanları ve kanaat önderleri yer alıyor.

Çalışmalar hakkında Egedesonsöz’e konuşan Köse, “Parti genel merkezi İzmir’e koordinatör olarak beni yakın zamanda görevlendirdi. Çalışmalarımızı yapıyoruz. Daha önce geldim. Şimdi bu çalışmalara devam ediyoruz. İzmir, büyük bir kent ve 30 ilçesi var. Herkesle görüşmek mümkün olmayabilir fakat çok sayıda kişinin görüş ve önerilerini alıyorum. Benim amacım şu anda bir fotoğraf çekmek. Bunun için çabalıyor ve koordinatörü olduğum ili tanımak istiyorum. Partide görev almış eski ve yeni isimlerle bir araya geliyorum. Yaptığım görüşmelerin hepsi benim için mahremdir. O yüzden görüştüğümüz kişiler arasında isminin bilinmesini istemeyen kişiler de var. İl başkanlığında da bir araya geldiğimiz isimler var fakat dışarıda bir buluştuğumuzda parti içinde ya da dışında olumsuz bir duruma mahal vermemek için gayret gösteriyorum. Toplantılar yaparak görüş ve önerileri alıyorum. Şu anda sürecin ilk aşamalarındayız. Daha yolun başındayız. Çalışmalarımız sürüyor” dedi. Köse, İzmir’deki teşkilatların genel durumu ile ilgili bir raporu henüz hazırlamadığını da sözlerine ekledi.