GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
8 Ağustos 2016 Pazartesi 10:00

AK Parti İzmir taşındı: Yeni yeri...

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İl Binası'nın taşındığını açıkladı.

EGEDESONSÖZ - AK Parti İl Teşkilatı yeni binasına taşınıyor. Seçim döneminde bir kısmı Koordinasyon Merkezi olarak kullanılan Konvoy İş Merkezi, AK Parti İzmir'in yeni adresi oldu.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada halihazırda kullanılan binanın kira kontratının bitmesi dolayısıyla daha önce bir kısmı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) olarak kullanılan Konvoy İş Merkezi binasına taşınıldığını açıkladı. 

İŞTE O AÇIKLAMA
"Son seçim döneminde, bir kısmını Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) olarak kullandığımız Konvoy İş merkezine taşındık. Kira kontratımızın bitmesi nedeniyle uzun süredir hazırlıklarını devam ettirdiğimiz çalışmalarımız tamamlandı. Yeni binamızın teknik donanımının üst seviyede olması, müstakil ve daha kullanılabilir olması tercih nedenlerimiz arasında yer almıştır. İl binamız bundan sonraki hizmetlerine burada devam edecektir"