GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
27 Ocak 2017 Cuma 13:28

AK Parti İzmir’de yeni binada ilk zirve, masada referandum!

İl Teşkilatı, Ağustos ayında Bayraklı’daki iş merkezinden, taşınarak Konvoy iş merkezine geçmişti. 5 aylık sürede yeni il binasının tüm eksikleri tamamlandı ve İzmir İl Başkanı Delican, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Böylece referandum süreci yeni merkezden yürüyecek.

EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir İl Teşkilatı yeni binasına kavuştu.


İl Teşkilatı, Ağustos ayında FETÖ/PDY soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Orkide Yağları'nın sahibi Ahmet Küçükbay'a ait Bayraklı'daki İş Merkezi'nden taşınmıştı.

İş Merkezi'nin iki katında hizmet veren AK Parti'ye dair tüm yazı, flama, bayrak gibi göstergeler binadan temizlenmiş ve parti Başbakan Binali Yıldırım'ın yerel ve genel seçimde ofis olarak kullandığı Konvoy İş Merkezi'nde 5 ay boyunca faaliyet göstermişti.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Ankara’da gerçekleşen il başkanları zirvesinin ardından kente gelerek il yöneticileri, ilçe başkanları ve yöneticileri ile Ankara Caddesi üzerindeki eski Şifa Hastanesi binasında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Anayasa değişikliği teklifinin maddelerinin mecliste kabul edilmesinin ardından Nisan ayında yapılması beklenen referandum için kolları sıvayan il teşkilatı ilerleyen süreçte çalışmalarını yeni merkezden yönetecek.

KİTAPÇIK DA TANITILDI 
İl Başkanı Delican, CHP’nin karşı çıkış gerekçelerini 'Anayasa değişikliği ne getiriyor? 30 soru 30 cevap' başlıklı kitapçığına karşı AK Parti Genel Merkezi tarafından hazırlanan ‘Kararımız Evet’ sloganıyla illere gönderilen kitapçığın içinden bilgiler verdi.

Vatandaşlara yeni sistemin nasıl anlatılacağı noktasında strateji belirleyen il teşkilatının sahaya inerek sokak sokak dolaşacağı öğrenildi.

Delican sosyal medya hesabından, 'Referandumda devletimizin bekası, milletimizin geleceği, çocuklarımızın yarını için "evet" diyor ve meydanlardaki yerimizi alıyoruz. Hazırız' mesajını verdi.