GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
29 Ağustos 2020 Cumartesi 17:03

AK Parti İzmir Gençlik'ten CHP Gençlik'e 'kongre' tepkisi!

AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, CHP İzmir Gençlik Kolları Kongresi'nde gençlerin attığı sloganlara tepki gösterdi. Ayrıca İnan, kongre sonrasında basın mensuplarının darp edilerek bilgisayarlarının parçalanması hakkında da, "Türkiye böyle bir muhalefet ve gençliğini haketmiyor" dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Gençlik Kolları'nın bugün Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nda gerçekleşen kongresi sırasında atılan sloganlar AK Partililerin tepkisini topladı.

Kongre sırasında 'Bu meydan kanlı meydan' sloganları atan CHP'li gençlere AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan sosyal medyadan tepki gösterdi.

İnan, CHP'li gençlerin slogan attığı görüntüleri paylaşarak, "HDP’lileşen... Şiddeti ve DHKP-C terörünü kutsayan ... Küfredene sahip çıkıp ödüllendiren... Ve terörle açıktan ittifak kuran... Yeni CHP’nin pilot uygulaması CHP İzmir İl Gençlik Kolları’nda başlamıştı. Defalarca söyledik. Bu da son ayinlerinden görüntüler..." mesajını yazdı.

Kongre sonrası CHP'li gençler arasında çıkan kavga ve basın mensuplarının da darp edilerek bilgisayarlarının parçalanması hakkında da eleştiride bulunan İnan, "Yeni CHP ve gençlik kollarının şiddeti kutsayan, DHKP-C’yi öven yanına dikkat çekmiştik. Sadece lafta kalmıyor bu durum. Görüntüler bugün yine CHP İzmir İl Gençlik Kolları Kongresinden. Türkiye böyle bir muhalefet ve gençliğini haketmiyor. Basına dahi saldırmışlar. Yazık" ifadelerini kullandı.