GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
20 Mart 2017 Pazartesi 10:22

9 adımda haftanın astroloji öngörüleri

Her koşulda geçtiğimiz karanlık, karamsar ve yazılması zor haftalara nazaran heyecanlı, aktif, yenilikçi ve neşeli bir hafta. Huzurunuz bol, haftanız hayırlı olsun.

*Güneş, Merkür, Venüs ve Uranüs Koç burcunda. Bu kadar enerji birikimi olunca insanın Koç burcu olası geliyor. Canlılık, neşe, değişim hepsi Koç burcu hangi yaşam alanınızı ifade ediyorsa orada deneyimleyeceğiniz güzellikler. Baharın gelişini kutlamalı.

*Venüs hala geri gidiyor. Bu biraz engelleyici, biraz erteletici  durumun tadını çıkartmak için ne yapmalı derseniz, heveslerinizi sorgulamalı, ilişkileri gözden geçirmeli kendi sevgi kavramınıza ve hakkınızda söylenenlere kızmadan kulak kabartmalısınız. Eleştiriler daha hoş, daha rahat ve korunaklı bir yaşama götürecek.

*Salı günü hareketli. Ay-Neptün olumlu açısı hayalleri gerçekleştirmeye yardım ederken, şansınızı zorlamamakta fayda var ne de olsa Jüpiter-Plüton sert açısı tüm afta devam edecek.

*Çarşamba beklenmedik bir haber can sıkabilir. Ay-Uranüs karesi gün içinde çözülürken kısa sürede çözümde gelebilir.

*Perşembe yeniayın etkisi başlıyor. Yeniay Koç burcunun 7. derecesinde 28 Mart da doğacak. İlk olmak, yenilenmek ve öne çıkmak istediğimiz konularda bir fırsat sunacak. Ateş grubu burçlar için fırsat, öncü burçlar için zorlukların yeniliğe dönüşeceği başarılı bir evre. (”Öncü grubu burçlarda ne?” diyorsan: Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak. )

Perşembe Ay-Venüs olumlu açısı eski bir sevileni, sevecen bir dostu yeniden karşınıza çıkarabilir.

*Cuma Ay’ın Jüpiter, Merkür ve Uranüs’e dansı şahane. İmza atın, değişin, yenilenin ve iletişimde olun. Sorunları çözmeye çalışan başarır, şanssızlık bile şans getirecek. Ve Ay Kova burcunda! Mümkünse Uranüs Kozmik Sihiri yapın.

*Cumartesi dikkat! Ay-Güney ay düğümü buluşması geçmişten gelen sıkıntılı konuları yeniden gündeme getirecek ve uzlaşma ortamı bulmak zor. Çözüm, toplantı, buluşma, eleştiri, öneri, dinginlik ve huzur  için öğleden sonra ve akşam üstü saatlerinden itibaren daha akıcı.

*Pazar günü ortam elektirikli. Bir  kadarda zeki ve hızlı davranmak mümkün. Ay-Uranüs kavuşuyor. Kimilerimiz için müthiş bir yenilik, kimilerimiz içinse ani şoklar. Haritanızda hangi gezegenlerin tetiklendiğine bağlı sonuçlar yaşanacak.

*Her koşulda geçtiğimiz karanlık, karamsar ve yazılması zor haftalara nazaran heyecanlı, aktif, yenilikçi ve neşeli bir hafta. Huzurunuz bol, haftanız hayırlı olsun.(SU KARAKUŞ)