GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
27 Mart 2017 Pazartesi 10:25

9 adımda 27 Mart- 2 Nisan haftası astrolojisi

Bu hafta yoğun bir hafta olacak… Neptün-Mars-Plüton arasındaki uyumlu açı hafta boyuca etkili olacak…

1-Hafta boyunca Jüpiter (retro)-Plüton karesinin köklü değişikliklere izin vermeyen veya tam tersine istemediğimiz değişiklikleri yapmak zorunda hissettiğimiz sert etkisini hissediyor olacağız. Akışa bırakmak ve şansa güvenmek yerine olayları kontrol altında tutmak en iyisi.

2- Neptün-Mars-Plüton arasında uyumlu açı hafta boyuca etkili. Doğru kullanmak üzere düşlerimizi hatırlamalı ve köklü değişiklik yapabilmeliyiz.  O güç özgüvenimizde ve benimsediğimiz kişilerden destek alabilme kapasitemizde saklı.

3-Pazartesi; Venüs ( retro) Ay ve Güneş arasında kalarak duygular ve ego, ben ve sen ikilemini derinden hissettirecek. Kararsızlıklar, anılar, geçmiş ve duygusal gereksinimler iç dünyamızı alt üst edebilir.

4-Salı; Ciddi ciddi yenilik yapmak isteriz veya fırsatları değerlendirip devrim niteliğinde bir değişime evet deriz. Aksi halde kaybedenlerdeniz. Hafta sonuna dek zamanımız var.

5-Çarşamba; şok eden haberler veya gördüklerimizin şaşırtıcı yanları Ay-Uranüs buluşmasının etkisiyle ortaya çıkacaktır. Hızla karar vermeli ve çözüm bulmalıyız.

6-Perşembe; Ay Boğa burcundan geçiş yaparken varlıklarımızı ve benimsediğimiz kişileri güvende tutma çabamız işe yarayacak.

7-Cuma; Merkür-Satürn arasındaki uyumlu açı yeni sözleşme ve anlaşmaları gündeme getirecek ve uzun vadeli bağlantılar kurabileceğiz.

8-Cumartesi; Merkür boğa burcunda. Artık sadece güvende ve huzurlu olmak önemli. Bunun için ne gerekiyor? Sıcak yuva, özgüven, para, garantiler, güvenlik ve iyi yemekler. Boğaya özgü konforu sağlamak için fikirler  uçuşacak.

9-Pazar; Söz vermek ve onaylamak için mükemmel bir gün. Geleceğe yatırım niteliğinde kararlar alınabilir ve yeniliklere başlanabilir. (Merkür, Ay Düğümleriyle, Ay Uranüs’le ve Jüpiter’le uyumlu.
Haftanız mutlu geçsin. (SU KARAKUŞ / UZMAN ASTROLOG)