GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
9 Temmuz 2024 Salı 10:55

8 Temmuz Haftası burç yorumları

Nisan sonunda karşılaştığımız konuların tekrar gündem geleceği bir haftadayız. Haftanın ilk yarısında hem ilişkiler hem de para piyasaları için olumlu bir akış olacak. İletişimin de verimli olacağı bu süreci değerlendirmeye çalışalım.

8 Temmuz Pazartesi, haftaya Ay Aslan burcundayken başlayacağız. Yaratıcı düşünmenin ve hayatımızdaki öncelikli konuları yönetme ihtiyacımızın ön planda olacağı bir gün. Ticaretle, eğitimle ilgili fırsatlarla karşılaşabiliriz. İlişkilerimizde güzel gelişmeler yaşanabilir.

9 Temmuz Salı, sabah saatlerinde ani tepki vermeye yatkın olacağımız için ciddi kararlardan kaçınalım. Önemli görüşmeler ve başlangıçlar için de 16:47 sonrasını tercih edebiliriz.

10 Temmuz Çarşamba, Ay tüm gün Başak burcunda ilerleyecek. Olaylara daha titiz ve detaycı yaklaşacağız. Verimli geçebilecek bir gün olduğundan başlamak istediğimiz işlerimizi, görüşmelerimizi bu güne denk getirebiliriz.

11 Temmuz Perşembe, olumlu açılar sebebiyle yeni sorumluluklar üstlenmek ve tecrübeli kişilerden yardım almak mümkün. Romantizm ve yardımlaşma da ön planda olacak. Özellikle günün ikinci yarısında daha hızlı gelişmeler yaşayabiliriz. Sevgimizi ifade ediş tarzımızı anlatan Venüs 5 Ağustos’a kadar ilerleyeceği Aslan burcuna geçecek. Venüs Aslan burcundayken duyguları daha rahat ortaya koyabilme, hayranlık uyandırma isteği, eğlenceye ve keyfe düşkünlük artacak. Aşk hayatlarımızda tutku ve cinsellik daha ön planda olacak. Ego çatışmalarına ve onaylanmak için uğraşma çabalarına daha çok şahit olacağız.

Finansal alanlarda cömert olmaya ve risk almaya da daha yakın hissedeceğiz.

12 Temmuz Cuma, Venüs ve Plüton’un karşı karşıya gelmeleri ilişkilerde ve finansal konularda manipülasyonların yaşanabileceğini gösteriyor. Kıskançlığa, daha sahiplenici davranmaya ve ilişkilerde güç savaşlarına eğilimli olabiliriz.

13 Temmuz Cumartesi, güne geçmiş konuları çözümleme isteği ile başlayacağız. Öğleden sonra ise iletişim ılımlı ve dengeyi bulma üzerine olacak.

14 Temmuz Pazar, iletişim kurmak zaman zaman zor olabilir. Gerginleşen konuşmalardan, huzursuz eden düşüncelerden uzak kalmak için hoşlandığımız işlere odaklanmayı tercih edebiliriz.

8 Temmuz haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Haftanın ilk yarısını evinizle ilgili tamamlamak istediğiniz işlerle değerlendirebilirsiniz. Ailenizden alacağınız destek size iyi gelecek. Maddi konularda beklemediğiniz gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonu riskli adım atmamaya gayret edin.

YÜKSELEN BOĞA

Sosyal ilişkilerin ön planda olacağı haftanın ilk günlerini önemli görüşmelerle, ticari konularla ya da eğitimlerle değerlendirebilirsiniz. Sağlığınız konusunda daha temkinli davranmanızın önemli olacağı bu hafta eviniz için yapacağınız harcamalar artabilir.

YÜKSELEN İKİZLER

Hafta başında iletişim, seyahatler hızlanacak. Cumaya kadar olan süreçte işinizle ilgili girişimlerden olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Nisan ayında bitirmek isteyip de sonlandıramadığınız konuları bu hafta netleştireceksiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Yengeç Yeniayı sonrasında güzel başlangıçlar yapabileceğiniz bu haftanın özellikle ilk yarısını değerlendirmeye çalışın. Eğitimle ya da yurt dışı ile ilgili konularda atacağınız adımlar uzun soluklu olacak. Hafta sonu ise finansal konularda daha temkinli olmaya gayret edin.

YÜKSELEN ASLAN

Nisan sonunda yaşanan ve sorumluluk almanız gereken konular bu hafta tekrar gündemde olacak. Haftanın ilk yarısında maddi alanlarda beklenmedik yardımlar alabilirsiniz. Hafta sonu ise ikili ilişkilerde güç ve ego savaşlarından uzak durmaya gayret edin.

YÜKSELEN BAŞAK

Gruplar içinde aktif olacağınız bu hafta partnerinizle de güzel vakit geçireceksiniz. Uzaklarla ya da eğitimle ilgili konularda Nisan sonunda yaşanan gelişmelerin olumlu sonuçlarını alacaksınız. Hafta sonu ise çalışma arkadaşlarınızla gerginlikler gündeme gelebilir.

YÜKSELEN TERAZİ

Haftanın ilk yarısında iş hayatınızla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Otorite figürü olarak gördüğünüz kişilerden destek alacaksınız. Sağlıkla ilgili konularla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Hafta sonu ise gruplar içinde yaşanabilecek gerginliklerden uzak durmaya çalışın.

YÜKSELEN AKREP

İşlerinizde karşılaşacağınız fırsatlarla başlayan bu hafta yaşamdan keyif aldığınız alanlara odaklanacaksınız. Seyahat planları yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde Nisan sonunda gündeme gelmiş konuları bu hafta netleştirebilirsiniz. Hafta sonu ailevi konularda gerginlikler yaşanabilir.

YÜKSELEN YAY

Haftanın ilk yarısında ödemelerinizle ve evinizle alakalı konularda sizin istediğiniz yönde gelişmeler olacak. Çocuklarınızla ya da uzak akrabalarınızla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Sağlıkla ilgili Nisan sonu karşılaştığınız konular yeniden gündeme gelecek. Hafta sonu ise yakın çevrenizle tartışmalardan uzak durmaya gayret edin.

YÜKSELEN OĞLAK

İkili ilişkiler açısından şanslı olduğunuz bu hafta ortak yürütülen işlerinizde de yeni adımlar atabilirsiniz. Özel hayatınızda ya da çocuklarınızla ilgili konularda Nisan sonu karşılaştığınız olaylar tekrar gündeme gelecek. Hafta sonu ise maddi konularda riskli kararlardan sakının.

YÜKSELEN KOVA

Haftanın ilk yarısını maddi konularda kalıcı girişimlerde bulunmak için değerlendirebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan destek alacaksınız. Evle ya da ebeveynlerle ilgili konular tekrar gündeme gelecek. Hafta sonu ise özel hayatınızda, kıskançlık sebebiyle gerginlikler yaşanabilir.

YÜKSELEN BALIK

Hafta başında daha göz önünde olacaksınız. Hobilerinizle, sanatsal faaliyetlerle ya da sporla ilgili başlangıçlar yapabilirsiniz. Kardeşlerle, yakın arkadaşlarla olan ilişkiler gündeminizde olacak. Hafta sonu ise tansiyon ya da kalp problemlerine dikkat edilmeli. (Milliyet- Aslıhan Doktoroğlu)