GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
6 Mart 2023 Pazartesi 10:33

6 Mart Haftası burç yorumları

6 Mart haftası, Başak burcunda gerçekleşecek dolunayın etkileri gündemi belirleyecek. Ekim 2022’den beri 16 derecede gerçekleşen dolunay serisinin altıncısını yaşayacağız. Bu seri 6 Nisan Terazi Dolunayı ile de sonlanacak. Ekim ayından bu yana yaşadıklarımız çok hızlı etkileşimli ve birbirini tamamlayan süreçler. Bu hafta da yine bu tarz bir etki altında olacağız.
6 Mart Pazartesi sabah saatlerinde Ay Başak burcuna geçecek. Haftaya çalışma şartlarımızı, işlerimizi düzene koyma isteği ile başlıyoruz. Teknolojik konularla ilgilenmek, sosyal çevre ile iletişim de ön planda olacak.

7 Mart Salı, 14:40’ta Başak burcunda bir dolunay var. Finansal süreçleri, beklenmedik gelişmeleri gündeme getirecek bu dolunay bazı netleşmeleri, bitişleri de anlatıyor.

Mars’ın zorladığı gökyüzü, Kasım sonu yaşadığımız olayların devamını yaşatabilir. Fikir çatışmalarının, anlaşmazlıkların fazla olacağı bu hafta özellikle çocuklarda salgın hastalıklarda artış görülebilir. Atacağımız adımlara çok dikkat etmek önemli olacak. Yanılgıya ve aldanmaya müsait bir zemin var.

7 Mart’ta, dolunay sonrasında Satürn Kova burcundan Balık burcuna geçecek. Şubat 2026’ya kadar merhamet göstermemiz gereken alanlarda ve kendimizi kandırdığımız konularla ilgili yüzleşmeler yaşayacağız. Sınır koyamadığımız durumları yapılandırmak önceliğimiz olacak. Satürn’ün zodyağın son burcu olan Balık’taki serüveni kaos içinden yeniden düzen kurarak çıkmamız için bizlere rehber olacak.

8 Mart Çarşamba sabah saatlerinde dalgınlık, unutkanlık yaşayabiliriz. 15:00-17:00 arasında bitirmemiz gereken konularda üretken olacağız.

9 Mart Perşembe Ay Terazi burcunda ilerleyecek. Eşitlik, adalet temaları bizler için daha önemli olacak. Gün genelinde beklenmedik haberler alabilir, ilişkilerde abartılı tepkilerle karşılaşabiliriz.

10 Mart Cuma 12:00-14:00 arasında uzlaşmamız gereken konularla ilgili olumlu sonuçlar alabiliriz.

Hafta sonu ise Ay Akrep burcundayken geçmişten gelen konulara odaklanmaya eğilimimiz var. Hem ilişkilerimizde hem de maddi konularda bir şeyleri düzeltme gayretinde olacağız.

Önümüze düşen olaylar çözüm bulabilmemiz için olduğundan daha abartılı halde yaşanabilir. Krizleri büyütmemeye gayret edelim.

6 Mart haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Çalışma arkadaşlarınızla ya da gündelik akışınızla ilgili konuların gündemde olacağı bu hafta yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde zorlanabilirsiniz. Sindirim sistemi rahatsızlıkları ve baş ağrıları yaşanabilir. Hafta sonu ise ikili ilişkilerinizde kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

YÜKSELEN BOĞA

Çocuklarınızın ve aşk hayatınızın öne çıkacağı bu hafta sizin dışınızda gelişen konularla ilgilenmeniz gerekecek. Maddi konularda işler planladığınız gibi gitmeyebilir. Hafta sonu gruplar içinde yer almak size iyi gelecek.

YÜKSELEN İKİZLER

Ailenizle daha çok ilgilenmeniz gereken bu hafta ev kazalarına karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ebeveynlerinizle fikir ayrılıkları sebebiyle gerginlik yaşayabilirsiniz. Hafta sonu uzun zamandır planını yaptığınız bir konuyu hayata geçirebilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ 

Hafta genelinde iletişim konuları, trafik ve yakın çevrenizle olan ilişkileriniz gündemde olacak. Sizden saklanmış bir konuyu öğrenebilirsiniz, iş hayatınızda beklenmedik gelişmeler olabilir. Hafta sonu ise uzaklardan güzel bir haber almanız mümkün.

YÜKSELEN ASLAN

Finansal konuların öne çıktığı bu hafta olaylar planladığınızdan farklı gelişebilir. Özellikle yurt dışıyla bağlantılı konulardaki ya da hukuki süreçlerdeki gelişmeler sizi şaşırtabilir. Hafta sonu daha çok iç sesinize göre kararlar almaya gayret edin.

YÜKSELEN BAŞAK

İş hayatınızla ve üstlendiğiniz sorumluluklarla ilgili konuların gündemde olacağı bu hafta sağlığınıza karşı da daha dikkatli olmanız gerekecek. Beklenmedik harcamalar çıkabilir. Hafta sonu ikili ilişkilerinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

Gizli kalmış konuların ortaya çıkacağı, akışına çok da müdahale edemeyeceğiniz olayların gündemde olacağı bir hafta. Önyargılı yaklaşımlardan uzak durmaya gayret edin. Hafta sonu ise maddi konularla ilgili olumlu haberler alabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP

Sosyal çevrenizin ve gruplar içindeki davranışlarınızın gündemde olacağı bu hafta değişen şartlara karşı esnek olmaya dikkat etmelisiniz. Çalışma arkadaşlarınızla gerginlikler yaşanabilir. Hafta sonu aşk hayatınızda güzel gelişmeler olabilir.

YÜKSELEN YAY

İş hayatınızın ve üstlendiğiniz sorumlulukların ön plana çıkacağı bu hafta riskli kararlar almamaya gayret edin. İkili ilişkilerinizde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu ise evinizde, ailenizle vakit geçirmek size iyi gelecek.

YÜKSELEN OĞLAK

Yurt dışı bağlantılı işlerin ya da eğitimle ilgili konuların ön planda olacağı bir hafta. Evinizle ilgili beklenmedik harcamalar gündeme gelebilir. Hafta sonu çocuklarınızla ya da özel hayatınızla ilgili güzel haberler alabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

Giderlerinize ve sizin için sorunlu gördüğünüz alanlara düzen getirmeye çalışacağınız bu hafta trafikte de dikkatli olmaya özen gösterin. Aşk hayatınızda kısıtlanıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Hafta sonu çocuklarla ilgili olumlu gelişmeler yaşamanız mümkün.

YÜKSELEN BALIK

İkili ilişkilerinizin ya da ortaklı işlerinizin ön planda olacağı bir hafta. Ailevi konular, ebeveynlerle ilgili durumlar gerginlik yaratabilir. Beklediğiniz para girişleri sekteye uğrayabilir. Hafta sonu ise yakın arkadaşlarla, kardeşlerle vakit geçirmek size iyi gelecek. (Milliyet - Aslıhan Doktoroğlu)