GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
1 Temmuz 2023 Cumartesi 09:54

5 canı hayattan koparmıştı... Trafik canavarı tutuklandı!

İzmir'in Menderes ilçesinde minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişinin öldüğü, 21 kişinin yaralandığı kaza, araç kamerasınca görüntülendi. Kazada ölen otomobil sürücüsü Özcan Özer (57), eşi Sibel Özer (54) ve ablası Şengül Akbaş (64) ile otomobilde olduğu belirtilen diğer 8 kişinin denizden döndükleri sırada kazanın meydana geldiği belirtildi.

Görüntülerde, Gaziemir ilçesinden Torbalı yönüne ilerleyen otomobilin, aynı yönde ilerleyen ve makas atan hafif ticari aracın çarpması sonucu kontrolden çıkması yer alıyor.

Karşı şeride geçen otomobil, minibüsle çarpışıyor.

Kazayla ilgili soruşturmayı yürüten Menderes İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, makas atan aracın sürücüsü Y.K'yi gözaltına aldı.

Öte yandan yaralıların hastanelerdeki tedavileri sürüyor.

DENİZDEN DÖNÜYORLARMIŞ
Gaziemir ilçesinden Torbalı yönüne ilerleyen otomobil, dün Kısık Mahallesi yakınlarında yoldan çıkarak önce refüje sonra karşı şeritteki minibüse çarpmıştı. Kazada ölen otomobil sürücüsü Özcan Özer (57), eşi Sibel Özer (54) ve ablası Şengül Akbaş (64) ile otomobilde olduğu belirtilen diğer 8 kişinin denizden döndükleri sırada kazanın meydana geldiği belirtildi. 21 kişinin yaralandığı kazada ölen Özer çifti ve Akbaş ile Mustafa Kemal Karaca'nın otopsi işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

ÖLÜ SAYISI 5'E YÜKSELDİ!
Özcan Özer (57) ve eşi Sibel Özer'in (54) hayatını kaybettiği kazada yaralanan oğulları Ali Alperen Özer (18) de kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada otomobile çarpan hafif ticari aracın sürücüsü Y.K. ise jandarmadaki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. Y.K.'nın önündeki bir aracı sollarken direksiyon hakimiyetini kaybettiğini söylediği öğrenildi. Öte yandan ölenlerden Özcan Özer (57), eşi Sibel Özer (54) ve oğulları otistik Ali Alperen Özer (18) ile ablası Şengül Akbaş (64) için ikindide Buca Kırklar Mahalle camiinde cenaze töreni düzenlendi. Kılınan namaz sonrası, cenazeler mahalle mezarlığında toprağa verildi.
KAZAYA NEDEN OLAN SÜRÜCÜ TUTUKLANDI!
Öte yandan, kazaya neden olan hafif ticari aracın sürücüsü Y.K. (18) ise jandarmadaki işlemleri sonrası sevk edildiği adliyede tutuklandı. (DHA-AA)