GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
5 Ekim 2020 Pazartesi 12:31

5-11 Ekim haftası için gökyüzü hareketleri ne anlatıyor?

Hangi günler nelere dikkat edilmeli? Bu hafta hangi burçlar nasıl etkiler alacak? Milliyet'ten astrolog Aslıhan Kozluca yorumluyor.

5 Ekim haftası süreçlerin biraz daha hızlandığı bir hafta olacak. Jüpiter ve Satürn’ün ileri hareketinden sonra pazartesi Plüton da ileri harekete geçiyor. Etkisini bireyselden ziyade toplumsal olarak daha yoğun hissedeceğiz. Bazı belirsizliklerin netleşeceği, biraz da gökyüzünün sert etkisiyle su yüzüne çıkacağı bir haftadayız. Hafta başında daha yumuşak enerjiler var. Özellikle tamamlanmamış konulara odaklanıp bu konularla ilgili fırsatlar yaratabiliriz.

Düşüncelerde Çelişki 

Çarşamba günü Merkür’ün Uranüs’le yaptığı açı bizi farklı davranmakla, mevcut durumu muhafaza etmek arasında çelişkiye sürükleyebilir. Aynı zamanda çok yaratıcı fikirlerimiz de olabilir. Fakat bu fikirlerin uygulanabilirliğini iyi sorgulamak gerekiyor.

İlişkilerde Detaycılık 

2 Ekim’de Venüs’ün Başak burcuna geçişiyle değer duygumuz, ilişkilerdeki tavrımız daha mantık odaklı ve detaylara önem veren halde etkilenmeye başladı. Perşembe çok fazla eleştirel davranmaktan sakınalım. Para piyasaları için de dalgalanmalara açık etki olduğundan temkinli hareket edilmesi gereken bir gün.

Haftanın En Sert Günü 

Retro konumdaki Mars ile Plüton’un kesinleşen sert açısı cuma gününü gerilimi, öfkesi yüksek bir gün haline getiriyor. Toplumsal anlamda bazı protestolar, restleşmeler yaşanabilir. Bireysel anlamda da öfke kontrolünü en yüksek düzeyde tutmamız faydamıza olacaktır. Öfkemizi bastırmayalım. Özellikle Mars’ın retro döneminde bastırmaya çalışsak da daha büyük patlama yaşayabiliriz. Bu yüzden enerjimizi başka alanlara yönlendirmeye gayret edelim.

Merkür Retro Öncesi 

13 Ekim’de Merkür retro hareketine hazırlanmaya başlıyor. Bu yüzden eğer planlarımızda varsa, bu haftayı yeni başlangıçlar ve atılacak imzalar yönünden değerlendirebiliriz.

Hafta Sonu 

İnişli çıkışlı yaşanan hafta, hafta sonunda da bu enerjisini koruyor. Zehirlenmelere, sindirim sorunlara dikkat edilmeli. Pazar günü oluşan olumlu açı, haftanın zorluğunu göz ardı edebileceğimiz, daha keyifli ve yaratıcı uğraşlarla vakit geçirmek isteyeceğimiz bir etki veriyor.