GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
6 Aralık 2021 Pazartesi 13:11

47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 47’nci kez sahiplerini buldu. 5 Aralık akşamı gerçekleşen tören, Kanal D ve teve2 ortak yayınıyla ekrana geldi.. Törende 'Martılar' şarkısını seslendiren Edis, sahne şovu ile nefes kesti.

Hürriyet Gazetesi ve Pantene işbirliği ile 47'ncisi düzenlenen Panten Altın Kerlebek Ödülleri, Zorlu PSM’de düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği geceyi oyuncu Cem Davran ve Çağla Şıkel sundu.

Gecede En İyi Kadın Oyuncu Ödülü Merve Dizdar ve Ezgi Mola'nın oldu. En İyi Erkek Oyuncu Ödülü ise Çağlar Ertuğul'a gitti. En İyi Dizi Ödülü'nün sahibi Kanal D'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan ve perşembe günü ekrana gelen Camdaki Kız oldu

Genç şarkıcı Edis ödül töreninde en çok sevilen şarkılarını seslendirdi. İzleyicileri büyüleyen performans sergileyen Edis, büyük beğeni aldı..

En İyi Gündüz Kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert oldu. Müge Anlı aynı zamanda En İyi Kadın Sunucu kategorisinde de ödül aldı. En İyi Erkek Sunucu Ödülü Acun Ilıcalı'nın oldu. Ödülleri Demet Akbağ takdim etti.

Gecede Pantene Yıldızı Parlayan Ödülü'nün sahipleri de açıklandı. Demet Özdemir'in takdim ettiği ödüllerin sahipleri; Ahsen Eroğlu, Cemre Baysel ve Melis Sezen oldu.

Gecede 'Yaşam Boyu Onur Ödülü' ise ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in oldu.