GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
16 Eylül 2021 Perşembe 10:12

4 yıllık birliktelikte mutlu son

Şarkıcı Ece Seçkin, dört yıldır birlikte olduğu pilot Çağrı Terlemez ile Beykoz'da dünyaevine girdi. Ünlü isimlerin yalnız bırakmadığı çiftin evliliği sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Sevenleri, çifte 'mutluluklar' diledi.

Ece Seçkin ile Çağrı Terlemez, pandemi nedeniyle erteledikleri düğünlerini sonunda gerçekleştirdi. Çift, Beykoz'daki bir mekanda hayatlarını birleştirdi.

Çifti, bu özel günlerinde yakın arkadaşları yalnız bırakmadı. Birçok ünlünün katıldığı düğün, renkli görüntülere sahne oldu.

Nikah kıyıldıkt?n sonra aile cüzdanı Ece Seçkin’e verildi. 30 yaşındaki Seçkin, obj?ktifl?r? cüzdanı sallayarak poz verdi.

Çiftin nikah şahitliklerini Ece Seçkin’in yakın arkadaşları Danla Biliç, Derya Uluğ, Esra Erol Özbir, Ozan Doğulu, Alper Toyoğlu yaptı.

Ece Seçkin, düğün öncesi "Normal şartlarda kaosa ve kalabalığa alışığım. Çok rahat olurum diye düşünüyordum ama gerçekten bu heyecan hiçbir şeye benzemiyormuş. Çok mutluyum hayatımın aşkıyla sonsuzluğa imza attık. Bu duyguyu yaşamak isteyen herkese kısmet olur inşallah" sözleriyle duygularını dile getirdi.