GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
6 Şubat 2022 Pazar 18:21

4 odada başkan değişmedi

Oto Galericiler Odası'nda Zafer Dursun, Kırtasiyecilerde Hulusi Demir, Bakkallarda Emin Bağcı, Şekerciler ve Pastacılarda İhsan Esen güven oyu alarak koltuklarını korudu.

EGEDESONSÖZ- İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne bağlı odaların seçimlerine hafta sonunda devam edildi. 4 odadaki seçimde başkanlar güven tazeledi.

İzmir Oto Galericiler Odası seçimi birlik binasında gerçekleşti. 60 Oda başkanının misafir olarak katıldığı seçimde, mevcut başkan Zafer Dursun tek liste ile seçime girdi. Oyların tamamını alan Dursun yeniden başkan seçildi.

İzmir Kitap ve Kırtasiyeciler Odası seçimleri mevcut başkan Hulusi Demir’in ezici üstünlüğü ile sona erdi. Hulusi Demir 158 oyla yeniden başkan seçilirken rakibi Bülent Şençiftçi 35 oy aldı.


İzmir Bakkallar Odası seçiminde büyük bir çekişme yaşandı. Mevcut başkan Emin Bağcı 676 oy alarak koltuğunu korudu. Rakibi Kemal Sümer 527 oy aldı.


İzmir Şekerciler ve Pastacılar Odası seçiminde 3 liste yarıştı. Mevcut başkan İhsan Esen 322 oyla yeniden başkanlığa getirildi. Adaylardan Mahmut Tanrıkulu 110, Hamdi Yapıcı ise 91 oy aldı.