GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
3 Şubat 2022 Perşembe 09:15

4 oda sandık başına gidiyor... Esnafta seçim haftası!

Cumartesi günü Oto Galericiler, Pazar günü de Bakkallar, Kırtasiyeciler ile Şekerciler ve Pastacılar odalarının üyeleri sandık başına gidecek

EGEDESONSÖZ – İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne bağlı esnaf odalarının genel kurulları devam ediyor. Bu hafta sonu yapılacak dört ayrı seçimde dört odanın yeni yönetimleri belli olacak.

Cumartesi günü İzmir Oto Galericiler Odası seçimi yapılacak. Birlik binasında saat 14.00’te başlayacak genel kurulun, mevcut Başkan Zafer Dursun’un tek listesiyle gerçekleşmesi bekleniyor.

KIRTASİYECİLERDE DEMİR VE ŞENÇİFTÇİ ADAY
Pazar günü saat 10.00’da Birlik binasında İzmir Kitap ve Kırtasiyeciler Odası seçimleri gerçekleştirilecek. Mevcut Başkan Hulusi Demir’in yanı sıra Demir’in yönetimlerinde çeşitli görevlerde bulunan Bülent Şençiftçi de aday.

BAKKALLARDA EMİN BAĞCI’NIN RAKİBİ KEMAL SÜMER
Bayraklı Tepekule İş Merkezi’nde Pazar günü saat 10.30’da da İzmir Bakkallar Odası seçimleri var. Mevcut Başkan Emin Bağcı, daha önceki seçimde de karşısına rakip olarak çıkan Kemal Sümer ile başkanlık için yarışacak.

ŞEKERCİLER’DE ÜÇ İSİM YARIŞACAK
Atatürk Stadı altında bulunan Hakem Dayanışma Derneği Salonu’nda Pazar günü saat 11.00’de başlayacak genel kurulda da Şekerciler ve Pastacılar Odası seçimleri olacak. Mevcut Başkan İhsan Esen’in yanı sıra eski başkanlardan Hamdi Yapıcı ve Mahmut Tanrıkulu’nun da liste hazırladığı öğrenildi.