GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
4 Ocak 2021 Pazartesi 12:18

4-10 Ocak haftası gökyüzü yorumları

4 Ocak haftası sizleri neler bekliyor? Astrolog Aslıhan Kozluca 4 Ocak haftasını yorumluyor!

Haftaya çalışma ve düzenleme enerjimiz ön planda başlıyoruz. Pazartesi akşam ve salı sabahı önemli konularda yapacağımız görüşmeler, geliştireceğimiz fikirler verimli olacaktır.
Salı günü kazalara, sakarlığa sebep olmamak için enerjimizi mümkün olduğu kadar kontrol altında tutmaya dikkat edelim. Öğleden sonra sosyalleşmek ya da gruplar adına işler yürütmek için değerlendirilebilir.Çarşamba beklenmedik gelişmeler ya da olayların umduğumuz gibi sonuçlanmamasını yaşayabiliriz. Bu yüzden daha temkinli olunması gereken bir gün.
7 Ocak Perşembe, 3 Mart’a kadar ilerlemek üzere Mars Boğa burcuna geçiyor. 6 aydır Koç burcunda ilerleyen Mars’ın bu geçişi hareket enerjimizi biraz yavaşlatacak. İnisiyatif almaktan ziyade elimizdekileri korumaya öncelik vereceğiz. İrademizi daha çok odaklandığımız konularda ortaya koyacağız.
8 Ocak Cuma ise iletişim şeklimizi tayin eden Merkür Kova burcuna, değer duygumuzu gösteren Venüs Oğlak burcuna geçiyor. Merkür sebebiyle 15 Mart’a kadar düşüncelerimiz daha özgürlükçü olurken toplumsal konularda duyarlılığımız da artacak. Olaylara herkesin baktığı yerden bakmak yerine farklı bakış açılarıyla yaklaşmayı tercih edebiliriz. Venüs de 1 Şubat’a kadar sevgi konularında ayaklarımızın yere sağlam basmasını desteklerken, ilişkilerimizde istikrar ve güveni ön planda tutma motivasyonu verecek.
Hafta sonu ikili ilişkiler için hareketli olacak. Keyifli paylaşımlar yaşanabilir. Sadece kısıtlama ve aşırı sahiplenme durumlarına dikkat edilmeli. Bu noktada özgürlüğün ön planda olması sebebiyle tatsız durumlar yaşanabilir. Aynı zamanda ev dekorasyonu ile ilgilenmek ve düzenlemeler yapmak için de güzel bir süreç olacak.