GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
30 Eylül 2024 Pazartesi 13:00

30 Eylül Haftası burç yorumları

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı Güneş Tutulması. Hafta genelinde Satürn’ün de yapacağı olumlu açılar özellikle su grubu burçlarını(Balık, Akrep, Yengeç) destekleyecek.

30 Eylül Pazartesi, haftaya Ay Başak burcundayken başlıyoruz. Daha detaycı ve eleştirel olacağımız iki gün boyunca geçmişe dair konularla ilgilenmeyi tercih edeceğiz. Ağırlıklı konu da ilişkilerimiz ve adil olmayan durumlar olacak.

Pazartesi ve Salı günleri, tutulma öncesinde kurtulmak istediğimiz eşyalardan, alışkanlıklardan ya da duygulardan vazgeçmek için çok uygun günler. Bu günleri geçmişle ilgili hesapları kapamak için değerlendirebiliriz. Eleştiri yaparken de aşırıya kaçmamaya, kendimiz başta olmak üzere kimseyi sert bir şekilde yargılamamaya dikkat edelim.

2 Ekim Çarşamba, İstanbul saatiyle 20:45’te gerçekleşecek Terazi Güneş Tutulması hayattan keyif aldığımız alanlarda, aşk hayatımızda ve çocuklarımızla ilgili konularda huzur arayışımızı tetikleyecek. İlişkilerimizde dengeleri bozmamak adına itiraz etmediğimiz ama yolunda girmediğini de bildiğimiz olaylarla ilgili harekete geçmek zorunda kalacağız.

Kararlı atılacak adımları Mart 2025’e kadar destekleyen tutulmadan faydalanmak için mümkün olduğunca net olmaya gayret edelim. Ekim’in ilk yarısı ve 18-21 Kasım arasında olaylar daha aktif yaşanacak.

3 Ekim Perşembe, sabah saatlerinde duygusal anlamda hassas olabiliriz. Ani çıkışlardan kaçınmaya gayret edelim. Akşam saatlerinde daha rahat bir akış var. Uzlaşmacı ve dengeyi koruyan bir tavırda olacağız. Bel ve böbrek hassasiyetlerine karşı da tedbirli davranalım.

4 Ekim Cuma, sabah saatlerinde çekişmeler, inatlaşmalar yaşanabilir. Önemli kararları ve görüşmeleri 13:40-14:30 arasına denk getirmemeye çalışalım. Günün ikinci yarısını ilişkilerimizle ilgili karar almak, sanatsal faaliyetlerle ilgilenmek ve yatırım yapmakla değerlendirebiliriz. 

Hafta sonu Ay Akrep burcunda ilerleyecek. Tutkular ön planda olacak. Sezgilerimiz de güçleneceğinden iç sesimizi dinlemeye çalışalım. Merkür ve Mars’ın sert açısı öfke kontrolünü zorlaştırabilir. Kırıcı olmamaya gayret edelim. Aynı zamanda Pazar akşam saatlerinde dikkatsiz hareketler kaza riskimizi artırabileceğinden temkinli olmak önemli.

30 Eylül haftası yükselen burçlara göre alacağımız etkiler ise şu şekilde olacak:

YÜKSELEN KOÇ

İkili ilişkilerin ön planda olacağı bu hafta ilişkiler içinde kendi değerinizi çok sorgulayacaksınız. İlişkinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Ailenizden, ebeveynlerinizden destek alacaksınız. Hafta sonu ilişkinizle, aile ortamı arasında kalıp bu konuda huzursuz hissedebilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA

Çalışma hayatınızda yolunda gitmeyen konulara odaklanacağınız bu hafta boğaz ve boyun hassasiyetlerine karşı da dikkatli olmakta fayda var. Yeni gruplara dahil olabilir, partnerinizle kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Hafta sonu ise çalışma arkadaşlarınızla olan iletişimde fevri davranmamaya özen gösterin.

YÜKSELEN İKİZLER

Aşk hayatınızın ve çocuklarınızın önceliğiniz olacağı bu hafta bu konularda tamamlamanız gereken durumları netleştireceksiniz. Sizin dışınızda gelişen olayları yönetmeniz gerekebilir. Maddi olarak destekli hissedeceğiniz günlerdesiniz. Hafta sonu ise eğlence için planladığınızdan fazla harcama yapmanız gerekebilir.

YÜKSELEN YENGEÇ

Evinizle, yerleşim alanınızla ilgili yeni kararlar alacağınız bir dönemin başındasınız. Sosyal çevrenizi değiştirecek kararlar alabilirsiniz. Aile içinde denge sağlamaya çalışacağınız bu hafta kendinizle ilgili yapmak istediklerinizi de hayata geçirebileceksiniz. Hafta sonu ise ebeveynlerle olan diyaloglarda sabırsız davranmamaya gayret edin.

YÜKSELEN ASLAN

Yakın arkadaşlarınızla, kardeşlerinizle olan ilişkilerinizin ön planda olacağı bir haftadasınız. Mecburen bazı sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Evinizle ilgili tamamlamak istediğiniz işleriniz kolaylıkla hallolacak. Hafta sonu ise gizli kalmış konular önünüze gelebilir.

YÜKSELEN BAŞAK

Finansal süreçlerin ve kazançlarınızın gündemde olacağı bu hafta farklı görüşleri dinlemek ve uygulamak zorunda kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi de sorgulayacaksınız. Gruplar içinde oldukça aktifsiniz. Hafta sonu ise sosyal çevrenizle iletişiminizde sakin davranmaya dikkat edin.

YÜKSELEN TERAZİ

Sizler için önemli bir dönemdesiniz. Yaşamınızın öncelikli alanlarında yeni kararlar almak üzeresiniz. Bu hafta sağlığınızla da daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. Planladığınızdan fazla harcama yapacaksınız. İşle ilgili konularda harekete geçmek için çok uygun olan bu hafta otorite figürleri ile sert diyaloglardan kaçının.

YÜKSELEN AKREP

Korkularınızın, geriye attığınız konuların gündemde olacağı bir haftadasınız. Özellikle ikili ilişkilerle ilgili gizli kalmış durumlarla karşılaşabilirsiniz. Eğitimlerle ya da yurt dışı bağlantılı işlerle ilgili güzel gelişmeler yaşanır. Aşk hayatında da şanslı olacaksınız. Hafta sonu hırsızlıklara karşı dikkatli davranın.

YÜKSELEN YAY

Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizin, sosyal hayatınızın gündemde olacağı bu hafta özellikle çalışma arkadaşlarınızla ilgili gerginlikler yaşanabilir. Uzun vadeli planlarınızı da tekrar gözden geçireceksiniz. Evinizle ilgili pürüzleri halledebilir, beklemediğiniz kişilerden yardım alabilirsiniz. Hafta sonu harcamalarda aşırıya kaçmamaya dikkat edin.

YÜKSELEN OĞLAK

İşle ilgili konuların ön planda olacağı bu hafta mecburen daha fazla göz önünde olacaksınız. Çalışma ortamınızda bozulan dengeleri düzeltmeye odaklanacaksınız. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Hafta sonu ikili ilişkilerinizde ilgili otoriter davranmamaya gayret edin.

YÜKSELEN KOVA

Hayata bakış şeklinizi sorgulayacağınız bu hafta aile içinde de adaleti sağlamaya çalışacaksınız. Yurt dışı bağlantılı konularda aksamalar yaşanabilir. İşinizle, çalışma arkadaşlarınızla ilgili ise güzel gelişmeler gündeme gelecek. Hafta sonu evcil hayvanlarla ya da sağlıkla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir.

YÜKSELEN BALIK

Giderlerinizle, paylaşımlı paralarla ilgili denge sağlamaya çalışacağınız bir haftadasınız. Bu konularla ilgili yakın çevrenizle fikir tartışmalarına girebilirsiniz. Çocuklarla ve eğitim konularıyla ilgili olumlu gelişmeler yaşanır. Hafta sonu özel hayatınızda fevri hareketlerden sakının. (Milliyet-Aslıhan Doktoroğlu)