GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
28 Mart 2022 Pazartesi 10:12

28 Mart-3 Nisan 2022 haftası gökyüzü yorumları

28 Mart haftasına Kova etkisi ile başlıyoruz. Haftanın devamında ise Koç Yeniayı vurgularını hissedeceğiz. Peki 28 Mart-3 Nisan haftası gökyüzü yorumlarına göre bu hafta hangi gün hangi temalar öne çıkıyor?

28 Mart Pazartesi maddi konularda baskılanma, bir takım kısıtlanmalarla uğraşma gündemde olacak. Para piyasalarının konuşulacağı bir gün. İkili ilişkilerde de duygusal davranmak yerine daha bireysel isteklerimizi ön planda tutmayı tercih edeceğiz. Önemli karar ve görüşmeleri akşamüstüne kadar tamamlamaya gayret edilmeli.

29 Mart Salı Ay Balık burcunda ilerliyor. Olaylara daha yumuşak bakma eğilimi olabilir.

30 Mart Çarşamba eskiye dayanan ve sıkıntı duyduğumuz konularda ilerleme sağlayabilir, olaylara farklı yaklaşımlarla çözüm bulabiliriz. Akşam saatlerinde manevi yönümüz daha kuvvetli olacağından, bu tarz çalışmalardan güzel sonuçlar alabiliriz.

31 Mart Perşembe öğleye kadar mevcut işlerimizi tamamlamayı tercih edebiliriz. Gün genelinde bitirilmesi gereken konulara odaklanıp, ayıklayıp kurtulmak istediğimiz fazlalıklarımızla ilgilenebiliriz.

1 Nisan Cuma sabah saatlerinde Koç burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yeniaylar başlatma enerjileri taşırlar. Koç burcunun girişimci doğası ile bu yeniay, bizlere pek çok alanda yeni adım atma isteği verecek. Güvende hissetmek için ilerlemeye çalıştığımız konularda bazı fırsatlarla karşılaşmak ya da farkındalıklar geliştirmemiz mümkün. Öncü burçların (Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak) daha çok etki alacağı yeniay hepimizi bir şekilde harekete geçirecek.

Hafta sonu ise Güneş, Merkür ve Chiron yakın temasta olacak. Bu kavuşum bizlere sıkıştığımız konularla iç içe olacağımızı, zihnimizin de daha aktif olacağını gösteriyor. Egomuzu kontrol altına alabilirsek olumlu sonuçlar elde edebiliriz. Özellikle 2 Nisan Cumartesi akşamüstü saatlerinde fevri tepkilerden uzak durmaya, ateşle ve hızla ilgili konularda dikkatli olmaya gayret edelim. 3 Nisan Pazar ise akşam saatleri değişik fikirler geliştirmek, daha sosyal olmak mümkün.(Milliyet - Astrolog Aslıhan Doktoroğlu)